Kempingezni ment nagypapájával az angyali kisfiú, szörnyű halált haltak

A 12 éves Kaicy Brownt és nagyapját, a 66 éves David Brownt holtan találták egy sátorban kempingezés során. Feltételezhető, hogy szén-monoxid-mérgezés végzett velük.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.27.
tragédia szén-monoxid kemping

Egy 12 éves fiút és nagyapját egy vidéki kempingezés során holtan találták egy sátorban – derült ki a mai vizsgálatból. A 12 éves Kaicy Brown és nagyapja, a 66 éves David Brown feltehetően véletlen szén-monoxid-mérgezésben halt meg – valószínűleg egy gázfőző okozta a tragédiát.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó:  unsplash

Kaicyt a tragikus kempingezés második napján reggel a szomszédos sátorban tartózkodó nagybátyja találta meg a sátorban. Ő és testvére 200 mérföldet utaztak Berkshire-ből a közép-walesi Powysban található kempingbe, hogy ott töltsék a hétvégét a családdal, mielőtt a tragédia bekövetkezett.

Graeme Hughes vezető halottkém elmondta, hogy a toxikológiai vizsgálat során meg fogják vizsgálni Kaicy vérének szén-monoxid-szintjét. 

Egy adománygyűjtő oldalt hoztak létre, hogy pénzt gyűjtsenek Kaicy édesanyjának, Jessicának, aki a tragédiában elvesztette fiát és édesapját is. Az oldalon ez áll: 

Szeptember 15-én elképzelhetetlen dolog történt az anya 12 éves fiával és édesapjával. Egy kempingezés során szén-monoxid-mérgezésben hunytak el

– számolt be a felfoghatatlan tragédiáról a Mirror.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás