Dráma Csörögnél: döbbenetes, hogyan maradt életben a vonat elé kanyarodó fiatal családapa

A férfi kirepült a szélvédőn, majd az út melletti füves területen ért földet.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.09.06.
Módosítva: 2024.09.06.
Csörög vasúti átjáró vonatbaleset

Hátborzongató tülkölésre és dudálásra lettek figyelmesek a helyiek a Pest vármegyei Csörög és Máriaudvar között. Egy kocsi ugyanis a tilos jelzés ellenére kanyarodott rá a sínekre az egyik átjárón, ahol viszont a sebesen robogó vonat elgázolta. 

A kocsi felismerhetetlenségig összetört. Sokak szerint csoda, hogy a sofőr életben maradt  – Fotó: Metropol

Úgy tudjuk, hogy a vonaton senki nem sérült meg, azonban a kocsit oldalba kapta a szerelvény, majd hosszú métereken tolta maga előtt: 

A Nyugati pályaudvarról Vácra 12 órakor elindult S71-es személyvonat Csörög és Máriaudvar között egy tilost jelzést adó fénysorompós vasúti útátjáróban összeütközött egy személygépkocsival. A vonaton senki nem sérült meg

– írta a MÁVINFORM. A szürke kocsi a balesetben totálkárosra tört, a szemtanúk szerint szinte egy ép felület sem maradt rajta. Az autót vezető férfi azonban csodával határos módon túlélte az ütközést, információink szerint ugyanis az ütközés pillanatában ő maga kirepült az autóból, majd több méter után a sínek mentén a fűbe esett. A Metropol úgy értesült, hogy a fiatal férfi életveszélyesen megsérült, élet és halál közti állapotban szállították kórházba. Többen, a vonatról leszállók közül látták is, ahogyan az életéért harcolnak: 

Már az csoda, hogy egyáltalán abból a kocsiból élve kikerült valaki

– lapunk úgy értesült, hogy a szélvédőn repült ki.

A vonaton senki nem sérült meg, a de a fiatal családapa jelenleg is élet és halál között lebeg  – Fotó: Metropol

Úgy tudjuk, hogy az életben maradása azért is csoda, mert a vonat a vezető felőli oldalon ment neki a kocsinak. Információnk szerint az eset már csak azért is tragikus, mert az autót vezető fiatal nemrégiben nézett apai örömök elé.

Sajnálom, mert most született gyermeke és nem biztos, hogy túléli 

– írta a férfi egyik ismerőse. 

Egyelőre nem tudni, hogy a férfi miért kanyarodott a vonat elé, az eset körülményeit vizsgálják. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás