Nagyon kell vigyázni! Ez a fagyasztott hús okozta egy férfi halálát

Hátborzongató részletek derültek ki a tárgyaláson.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.22.
gyász tragédia szúrás kés hamburger

Rettenetes tragédia történt a konyhában: egy 57 éves férfi fagyasztott hamburgerhúsokat akart szétválasztani, ám véletlenül hasba szúrta magát.

Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In
A rendőrség több mint egy héttel a halála után talált rá az áldozatra Fotó: Fotó: Fekete Antonio Designfood.HU / Shutterstock (illusztráció)

Barry Griffiths még 2023 júniusában tragikus körülmények között vesztette életét. Az áldozat holteste napokig a lakásban volt, mire rátaláltak. A hétfői meghallgatás során Patricia Morgan halottkém elmondta, hogy a férfinak korábban agyvérzése és trombózisa is volt már, valamint ateroszklerózisban is szenvedett.

Kiderült, hogy Barry Griffiths egyedül élt és csak néha találkozott másokkal, ezért is tartott több mint egy hétig, mire a rendőrség rátalált. A férfi holttestét 2023. július 4-én találták meg az ágyában.

Az ateroszklerózis egy olyan krónikus betegség, amely során az artériák falában zsíros lerakódások, úgynevezett plakkok alakulnak ki. Ezek a plakkok főleg koleszterinből, kalciumból, és egyéb sejtes törmelékekből állnak. A plakkok fokozatosan felhalmozódnak, ami az artériák falának megvastagodását és keményedését eredményezi.

Az orvosszakértő szerint ez az állapot szintén hozzájárult a férfi halálához. A hatóságok kezdetben úgy gondolták, hogy a halál oka öngyilkosság volt. Jonathan Rees főfelügyelő-helyettes szerint a tisztviselők végül arra a következtetésre jutottak, hogy baleset történt és az idegenkezűséget is kizárták.

A konyhában a fagyasztó melletti munkafelületen két nyers hamburger, egy kés és egy konyharuha volt. A férfi hasán ejtett seb körülbelül a munkafelület magasságában lehetett, így jutottunk arra a következtetésre, hogy a pogácsák szétválasztásakor szúrhatta a hasába a kést

– idézi az igazságügyi orvosszakértő szavait a Foxnews.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás