„Barbara szerette a családját” – Tragédia változtatta meg örökre a rokonok életét

Egy baleset ragadta el egy középkorú férfival egyszerre Barbarát. A családja könnyek között emlékezett meg róla.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.09.
tragédia nyomozás baleset

Egy tragédia szakította el a családjától egy gondoskodó és figyelmes természetű fiatal nőt. A Greater Manchester-i rendőrség közölte a megrázó hírt, miszerint a 35 éves Barbara Nomakhosit keresése szomorú véget ért: holtan találták meg, a testén többszörös sérülésekkel.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó:  unsplash

A rendőrség továbbá közölte, hogy egy 40 év körüli férfi, aki a nő halálának egyik gyanúsítottja volt, meghalt egy tehergépkocsit és egy gyalogost érintő balesetben az M65-ös autópályán a lancashire-i Blackburnnél, ugyanezen az éjszakán.

Nomakhosi asszony családja közleményében így nyilatkozott a tragédia után: „Barbara gondoskodó és szorgalmas ember volt. Nagyon figyelmes volt, és mindig odafigyelt a családjára és a barátaira. Barbara szerette a családját, és szívesen dolgozott gondozóként. Nagyon szerettük Barbarát, és az élet nem lesz ugyanaz nélküle. Szívszorító veszteség.”

Mark Davis felügyelő azt közölte: „Tudom, hogy Barbara a családjának mennyire fog hiányozni, és remélem, hogy a róla szóló emlékek vigaszt nyújtanak majd nekik, miközben kezdik feldolgozni ezt a szívszorító veszteséget. Ez egy összetett nyomozás, amely még folyamatban van, és továbbra is kapcsolatban állunk a lancashire-i kollégákkal, akik a saját nyomozásukat folytatják a halálos ütközés körülményeinek feltárása során.”

Hozzátette, hogy a rendőrség mindent megtesz az áldozat családjának támogatására. A halálesettel kapcsolatban nem keresnek más gyanúsítottat.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás