Megkeserítik a nő életét a neve miatt

A nőt nagyon sokan támadják a neve miatt.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.08.21.
Módosítva: 2024.08.21.
névadás szemcsepp kritika

Sok névnek van alternatív írásmódja, de néhány esetében nem szabad játszadozni vele, mert különben felnőttkorban ez nagyon visszaüthet.

nő, sír, kiborul, szomorúság, bánat
A nőt nagyon sokan támadják a neve miatt – Fotó: unsplash.com

Rengeteg olyan babanév van, amelyet többféleképpen is lehet írni - vegyük például az Alexet, amely lehet Alecks vagy Alix, az Ashley pedig gyakori változat az Ashleigh írásmóddal. Egy nő azonban kellemetlen helyzetben találta magát, amikor az emberek azt mondták neki, hogy a középső neve a helyesírása miatt úgy hangzik, mint egy „szemcseppmárka” – annak ellenére, hogy ez nagyon hagyományosnak számít.

A Redditen közzétett bejegyzésében a hölgy elárulta, hogy a középső neve Eyelene – az Eileen szokatlan változata. A becenév azonban érzelmi értékkel bír a nő számára, mivel ez a neve a nagymamájának is, aki szintén ugyanezt a bizarr írásmódot használta.

A középső nevem Eyelene. Nem vicc. Minden második betűje egy E. A történet szerint a dédmamám, aki a nagymamámat világra hozta, nem tudta, hogyan kell írni az Eileent, ezért így írta be a születési anyakönyvi kivonatába. Tetszik, hogy rám öröklődött, de be kell vallanom, hogy nem írom ki a dokumentumokra, hacsak nem muszáj!

– mesélte a posztjában a hölgy.

A nő posztjához hozzászólók sajnos gyorsan kigúnyolták a nevét, egyikük szerint úgy hangzik, mint egy „szemcseppmárka”, egy másik pedig egy szlogennel állt elő a képzeletbeli termékhez.

„Használd az Eyelene-t a szemed tisztaságáért” – írta az egyik felhasználó gúnyosan.

Valaki más azzal viccelődött, hogy úgy hangzik, mint a Maybelline sminkmárka koppintott változata, azt írva: „Talán ezzel született. Talán ez a Maybeyelene.

Többen azonban elnézőbbek voltak a nő nevével kapcsolatban, kijelentették, hogy az bár határozottan furcsa, de történelme van, és emiatt elnézik, hogy így hívják őt – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás