"Kinyomoz még egy-két utat, amely a győzelemhez vezet" - megható sorokkal gratulált a rendőrség Gulyás Michelle-nek

A 2024-es párizsi olimpián aranyérmet szerző Gulyás Michelle mögött ott áll az egész magyar rendőrség is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.11.
Olimpia 2024 aranyérem Gulyás Michelle párizsi olimpia 2024

Egy ország szorított ma Gulyás Michelle-nek a párizsi olimpián. A rendőrség kék családja különösen, hiszen az öttusázó nemrég végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, rendőr hadnagy, nyomozó. Michelle olimpiai bajnok lett! - gratulált a fiatal lány vasárnapi szenzációs sikerét követően a rendőrség.

 

Mint ahogy arról a police.hu-n közétett írásban beszámolnka, Michelle az egyenruhás életet azért választotta, mert tudta, hogy a katonaság és a rendőrség is kiemelten támogatja a sportolókat, ráadásul az öttusa afféle „egyenruhás” sportág, de mielőtt valaki azt gondolná, hogy az egyetemi diplomáját ingyen kapta, szögezzük le: keményen megdolgozott érte. Támogatást viszont valóban kapott. Mert miközben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán nyomozónak tanult, egyre-másra jöttek az eredmények. Az egyetemen és a sportpályán is. Szerzett felnőtt világbajnoki ezüst- és bronz-, valamint Európa-bajnoki bronzérmeket (korábban az ifjúsági, később az U19-es világbajnokságokon aranyat, ezüstöket), és újonc olimpikonként a 2021-es tokiói nyári olimpiai játékokon öttusában 12. helyezést ért el.

Miközben az olimpiára készült, népszerűsítő előadásokkal a toborzásban segített, emellett az egyetemi sportversenyek szervezéséből is aktívan kivette a részét. Már jelentkezett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem mester szakára, kiberbiztonsággal foglalkozik majd. És reméljük, az öttusát sem hagyja abba. Kinyomoz még egy-két utat, amely a győzelemhez vezet - írták.

A rendőrség teljes írását Gulyás Michelle-ről IDE kattintva tudod elolvasni, ahol még egyenruhás képeket is láthatsz a fiatal nyomozóról.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás