„Három hónapot kaptam az életemre” – Sokkoló tünet jelezte a háromgyerekes anya rákját

Az édesanya még a legrosszabb pillanatokban is gyermekeit féltette, nem pedig önmagát.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.05.
Módosítva: 2024.08.05.
háromgyerekes vérzés méhnyakrák édesanya

Kemény megpróbáltatásokat élt át egy háromgyerekes édesanya. Ráadásul az orvosok kezdetben egészen másra gyanakodtak, mint a válós problémája volt. Egyik szexuális együttléte után Aisha McClellan váratlanul vérezni kezdett. Az orvosok azt hitték, hogy egy nemi betegséget szedett össze, de valójában a méhnyakrák jele volt. 

Fotó: Pexels/Karolina Grabowska/Képünk illusztráció

A kimerültséggel, hátfájással és folyamatos vérzéssel küzdve, Aisha újabb kismedencei vizsgálatokat követelt. Ha nem tette volna, lehet sokkal később derül fény az igazságra. Aisha világa azonban így is összeomlott, amikor megtudta, hogy a rákja átterjedt a tüdejére és a májára.

„Kezdetben dühös voltam, mert nem értettem, hogyan történhetett ez. A dühöm gyorsan átváltott olyan mértékű szomorúságba, amit még soha nem tapasztaltam. Teljesen összetörtem. Nincs nagy családom, és rettegtem attól, hogy ki fog vigyázni a gyerekeimre abban az esetben, ha én meghalok. A gondolat, hogy elhagyom őket, vigasztalhatatlanná tett” – panaszolta Aisha.

Az orvosok közölték Aishával, hogy már csak hónapjai maradtak hátra. Ám a háromgyerekes édesanya dacolt minden esélyével és bebizonyította, hogy az orvosok megint csak tévedtek vele kapcsolatban, ugyanis csodával határos módon legyőzte a rákot.

Az anyuka azt mondta, hogy rendkívül hálásnak érzi magát a második esélyéért az életben.

„Annak ellenére, hogy csak három hónapot kaptam az életemre, rendkívül keményen küzdöttem, hogy megpróbáljam legyőzni a rákot, hogy itt lehessek a gyermekeimnek. Az életem célja mindig is az volt, hogy megvédjem a gyermekeimet, boldoggá tegyem őket, és megadjak nekik mindent, amire csak vágynak és amire szükségük van. Úgy éreztem, hogy cserbenhagyom őket, de ez arra is késztetett, hogy még keményebben küzdjek. A legijesztőbb dolog az volt, hogy nem lehettem ott a gyermekeimnek. Soha nem féltem attól, hogy a rák milyen hatással lesz a testemre, vagy hogy mit tesz velem személyesen, mindig az járt a fejemben, hogy mit tesz a gyerekeimmel” – zárta sorait a bátor háromgyerekes édesanya.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás