Orbán Viktor: Az emberek más Európát és más európai politikát akarnak, mint amit a baloldal ajánl

Az embereknek béke kell.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.19.
Módosítva: 2024.07.19.
Magyarország patrióta Ursula von der Leyen Orbán Viktor

Az emberek más Európát és más európai politikát akarnak, mint amit a baloldal ajánl nekik – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.
A kormányfő problémának nevezte, hogy nem azt csinálják az európai vezetők, amit az emberek akarnak.
Kifejtette: az emberek egész Európában békét akarnak a háború helyett, a baloldal meg háborúpárti. Az emberek azt akarják, hogy a migrációt állítsák le, a baloldal migrációpárti; az emberek nem akarják, hogy a családjaikból viccet csináljanak és a számukra fontos családi köteléket, amely egy férfi, egy nő és a gyereknevelés köré szervezi az életet, kigúnyolják mindenfajta más, ezzel azonos szintre emelt együttélési formákkal, „nevezzük ezt gendernek”, közben a baloldal genderpárti – sorolta.
Orbán Viktor kitért arra is, hogy az emberek nemzeti szuverenitást, nemzeti büszkeséget akarnak, a baloldal ezt soha nem akarta, sőt inkább veszélyesnek tekinti.
Összegzése szerint van egy világos jobboldali kínálat, javaslat, program, vízió, elgondolás, aminek a tengelyében a patrióták állnak, az a csoport, amit most hoztak létre, és amelyik nemzetekből álló, büszke, hazafiak által irányított, családbarát, migrációellenes és békepárti Európát képzel el, és ezért dolgozik. A középen álló erő, az Európai Néppárt, dönthetett, hogy a jelentős erejét balra adja vagy jobbra, és úgy döntött, hogy balra adja – értékelt Orbán Viktor.

MTI

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás