„Ő volt a mi kis hercegnőnk” – lenyelt egy gombelemet és meghalt a 3 éves kislány

Az összetört szülőknek nemcsak gyermekük elvesztésével kell megküzdeniük: valaki kirabolta a kislány sírját.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.03.
Módosítva: 2024.07.03.
tiara meghal gombelem

Újabb kegyetlen csapást mértek annak a hároméves kislánynak a szüleire, aki meghalt, miután lenyelt egy elemet. Egy tolvaj ugyanis kifosztotta a kislány sírját.

 

Brittney Conway 2020 júliusában elvesztette az életért vívott bátor harcát a Queenslandi Gyermekkórházban – három héttel azután, hogy lenyelt egy gombelemet. Szülei, Lorraine és David Conway egy üvegdobozt rögzítettek a sírjához, benne egy tiarával Brittney emlékére.

Conway asszony elmondta, hogy az ellopott tárgy emlékeztetett arra, mennyire szerette kislányát, aki imádta a tiarákat és az öltözködést. 

„Csak azt akartuk, hogy tudja, ő a mi kis hercegnőnk” – mondta Conway asszony a 7 Newsnak

Az összetört anya csalódottságát fejezte ki a tolvaj miatt, hozzátéve, hogy a tiara pótolhatatlan. „Annyira dühös voltam, amikor arra gondoltam, hogy valaki elvesz valami ilyen értékes dolgot tőlünk vagy akár tőle” – mondta. 

A helyiek összefogtak, hogy pénzt gyűjtsenek egy újabb tiarára. Volt, aki 1000 dollárt ajánlott fel.

„Milyen piszkos, alacsony értékrendű kutyák lopják el a lányom tiaráját a sírján lévő lezárt dobozból” – füstölgött Conway asszony a Facebookon. „Remélem örökre kísérteni fog!”

Conway asszony bátor és élettel teli lányként jellemezte gyermekét. „Eleven kislány volt, ha leesett a bicikliről, azonnal visszaszállt” – mondta. 

Sürgette a feltételezett tolvajt, hogy adja vissza az ellopott tiarát. „Nem utállak, de kérlek, add vissza neki” – mondta.   

Brittney néhány héttel a halála előtt torokfájásra panaszkodott, majd hányni kezdett. Az orra is vérezni kezdett, és szörnyű mellkasi fájdalmat tapasztalt, mielőtt orvoshoz vitték, hogy kivizsgálják a tüneteket. Az orvosok azt mondták, a kicsi valószínűleg ételmérgezést kapott, vagy elkapott valamilyen vírust. 

Azonban az anya azonnal a kórházba rohant lányával, amikor Brittney-t eszméletlen állapotban egy vértócsában találta otthon. A röntgenfelvételek ekkor mutatták ki, hogy egy gombelem ékelődött a mellkasába. 9 órás műtéten esett át, hogy el tudják távolítani. Később a Queenslandi Gyermekkórházba szállították újabb műtétre, de nyolc nappal később meghalt. 

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás