„Nem hasonlított semmihez” – Megszálltak a földönkívüliek egy fesztivált

Évről évre egyre több a rejtélyes esemény a fesztiválon.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.07.01.
fesztivál földönkívüli UFO

Nagyon úgy fest, hogy a glastonbury fesztivál nemcsak a zenéről és a mulatozásról szól, ugyanis földönkívüliek jelennek meg rendszeresen rajta.

Az évek során több jelentés is érkezett kísérteties eseményekről a Somerset állambeli Piltonban található fesztivál közelében. Az emberek azt állítják, hogy fényeket és gyanús gömböket láttak. Egy pár még arról is meg volt győződve, hogy repülő csészealjat láttak, amikor az egyik mezőn álltak.

Képünk illusztráció/Fotó: Pexels

Feltételezhetnénk, hogy csak azért számolnak be különös jelenségekről, mert hát nos, nem épp a legmegbízhatóbb a bulizó társaság. De akadtak józan résztvevők beszámolói is. Ezekből közölt néhányat a Daily Star.

2009-ben kiderült, hogy a glastonbury fesztivál két résztvevője azt állította, hogy egy ufót látott a fesztivál ideje alatt. A látszólagos észlelés valójában 1994-ben történt, de csak akkor derült rá fény, amikor a kormányzati akták nyilvánosságra kerültek. A férfi és a nő, akik az esetet jelentették, azt mondták, hogy egy szerintük repülő csészealjat láttak a dzsesszsátor felett, és hogy józanok voltak, amikor ez történt. Az akkori beszámolók szerint a nő azt mondta, hogy egy forgó, mozgó fényt látott, ami egy kör alakú tárgyhoz kapcsolódott.

„Nem hasonlított semmihez, amit ismertünk. Ami miatt úgy éreztem, hogy ez egy ufó volt, az az volt, hogy a fények a kör alakú tárgy alatt voltak, és úgy villogtak, hogy kommunikáltak velünk. Csendes is volt, és ahogy siklott, az volt a legsimább és legkönnyebb mozgás, amit az égen láttam” – mondta a nő.

2003-ban titokzatos fényeket láttak a fesztiválon, amikor az R.E.M. és a Radiohead zenekarok játszottak. A különös esetre csak 2011-ben derült fény, amikor a védelmi minisztérium egy újabb adag aktája került nyilvánosságra. A jelentés szerint a szokatlan fényeket a Glasto Pyramid színpada felett látták lebegni, és az, aki látta őket, nem tudta megfejteni, hogy mi lehetett. Azóta azonban kiderült, hogy a fények kínai lámpások lehettek, amiket a jelek szerint éppen akkoriban engedtek fel a környéken.

2015-ben pedig a fesztiválozók meg voltak győződve arról, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy lebegett az égen, éppen akkor, amikor a The Chemical Brothers kezdte volna a koncertjét. Egy embernek a tömegben sikerült filmre vennie a tárgyat, a felvétel pedig felkerült a YouTube-ra. A klip sötétedéskor készült, és a zenebarátok táncát mutatja. Aki a felvételt készítette, hirtelen felfelé irányította a kameráját, hogy megmutassa a fényes gömböt az égen, amelyből világosan kivehető sugarak jöttek ki. Később újra látták, amint a fák között narancssárgán világít.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás