„Kevés vagy, Peti” – Menczer Tamás keményen nekiment Magyar Péternek

A Tisza Párt elnöke képtelen volt Orbán beszédét értelmezni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.29.
Módosítva: 2024.07.29.
Tusványos Magyar Péter Menczer Tamás

Menczer Tamás keményen kiosztotta a közösségi oldalán Magyar Pétert, miután a Tisza Párt elnökének szövegértési problémái akadtak, és nem tudta értelmezni Orbán Viktor tusványosi beszédét. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint ez azért fordulhatott elő, mert „egy ilyen beszédet nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint kislányok orális kielégítését imitálni a diszkóban…” – írja a Ripost.

„Kevés vagy, Peti” – Menczer Tamás keményen beleszállt Magyar Péterbe

„A Peti, a Magyar Peti nem értette a miniszterelnök tusnádi beszédét, cserébe felmondta azt, amit Kunhalmi Ágnes bármikor. Peti, az, hogy nem érted a miniszterelnöki beszédet, nem a beszéd hibája. Azért van, mert egy ilyen beszédet nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint kislányok orális kielégítését imitálni a diszkóban… Kevés vagy, Peti”

– írta egy hétfőn közzétett Facebook-bejegyzésében Menczer. 

 


A Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában egyébként Menczer arról beszélt, hogy sok fiatal csatlakozására számít a jövőben Orbán tusványosi beszédének hatására. Az országgyűlési képviselő szerint a 20-30 évesek szeretnek lázadni, „ma pedig a legnagyobb lázadás patriótának, hazafinak lenni”. Emellett szerinte a baloldalnak nincsenek vonzó politikai képességei.

„Nem véletlenül sikoltoznak a baloldalon a tegnapi Orbán-beszéd után, mert pontosan látják, hogy ők nem tudnak ilyen beszédet tartani”

– fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy „ott lufik vannak, már kipukkadt lufik, kipukkadó félben lévők, és olyanok, amelyek később pukkadnak ki, itt meg Orbán Viktor van, és egy rendkívül erős politikai közösség. A fiatalok ahhoz csatlakoznak, akihez érdemes.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás