Megszólalt a férfi, akinek Magyar Péter elrabolta és a Dunába dobta a telefonját, új videókat is mutatott a diszkóbotrányról – videó

Eddig soha nem látott felvételek kerültek elő Magyar Péter botrányos éjszakájáról, mivel exkluzív interjút adott a Tényeknek a férfi, akinek a telefonját a Dunába dobta a baloldali politikus. Jól látszik, hogy Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat és többször is a lábuk közé guggolva táncolt. A szemtanú szerint több lányt is fogdosott, akik elmenekültek a szórakozóhelyről.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.07.26.
Módosítva: 2024.07.26.
Magyar Péter biztonsági őr

Exkluzív interjút adott a Tényeknek az a férfi, akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját. A mobilt azonban megtalálták a rendőrök és eddig soha nem látott felvételek kerültek elő. Jól látszik, hogy Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat és többször is a lábuk közé guggolva táncolt. A férfi ezt a botrányos viselkedését videózta, Magyar Péter azért csavarta ki a kezéből a mobilt, hogy megsemmisítse a bizonyítékokat.

 

Megfogta őket olyan helyen, ahol nem kellett volna, avagy pedig olyat mondhatott, amitől egy idő után elfordultak tőle a lányok. Tehát nem az volt, hogy egész este egy lánnyal táncolt, hanem folyamatosan mást és mást próbált

– mondta a férfi, melyhez hozzátette:

Szexuális töltete volt az egésznek. Ami megdöbbentett, hogy ránézésre nagyon fiatalnak gondoltam ezeket a lányokat.

A férfi azt is elmondta: volt, hogy Magyar gin-tonikot borított a fejére. A biztonságiaktól azt is megtudta, hogy sok fiatal lány elhagyta a szórakozóhelyet Magyar Péter zaklatásai miatt. 

Magyar Péter még június 21-én éjszaka okozott botrányt egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen, amikor a biztonsági őrök kidobták, mivel a baloldali politikus botrányt okozott. Szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a diszkóban részegen randalírozott, és megütött egy férfit is. 

Magyar részegen kiskorú lányoknak tett perverz szexuális ajánlatot

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, a Ripost megtalálta azt az édesapát, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor a biztonsági őrök a botrányos viselkedése miatt kidobták Magyar Pétert. A Ripost arról ír, hogy az édesapa születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányát és barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett rendezvényre. A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy a nagyon részeg

Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett.

Úgy viselkedett, mint aki – ahogy az édesapa fogalmazott –

azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

Az édesapa szerint Magyar pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

A botrányos éjszaka egyik kulcsmomentuma volt, hogy Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Fontos megemlíteni, hogy Magyar, miután jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, az ott lévő szemtanúk szerint nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogyha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás