Megszólalt a férfi, akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

Videó bizonyítja: kiskorú lányokat zaklatott Magyar Péter



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.26.
Módosítva: 2024.07.30.
Duna Magyar Péter tisza párt telefon

Exkluzív interjút adott a Tényeknek az a férfi, akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját. A mobilt azonban megtalálták a rendőrök és eddig soha nem látott felvételek kerültek elő. Jól látszik, hogy Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat és többször is a lábuk közé guggolva táncolt. A férfi ezt a botrányos viselkedését videózta. A Tisza Párt elnöke azért csavarta ki erőszakkal kezéből a mobilt, hogy megsemmisítse a bizonyítékokat.

A felvételeken az is jól látszik, hogy Magyar Péter a botrányos estén nem volt egyedül. Radnai Márkkal, a korábban kritikusokat kéztöréssel fenyegető szappanopera-rendezővel együtt feltartott újjal provokálták a nagy részben kiskorú lányokat. Radnait Magyar néhány napja a Tisza Párt alelnökévé nevezte ki.

Magyar Péter és politikustársa, a kéztöréssel fenyegető szappanopera-rendező

A Dunából előkerült felvételeken jól látszik, hogy mennyire agresszív módszerekkel provokálta szexuálisan Magyar Péter a kiszemelt lányokat. Leguggolt eléjük, fejét intim testtájakhoz szorította, erőszakkal átmászott a lábuk között. 

Aki tiltakozott, annak azt mondta: Örülj, hogy szétteheted nekem a lábadat!

Sikoltoztak, aztán elmenekültek a letámadott lányok
Erőszakkal átmászott a sikoltozó lányok lába között

A férfi, akinek Magyar Péter erőszakkal ellopta a telefonját, levideózta a botrányos jeleneteket, ezeket akarta eltüntetni a Tisza Párt főnöke, ezért dobta később a Dunába a készüléket. Amit aztán a rendőrségi feljelentés után búvárok emeltek ki a vízből. Így sikerült végül lementeni a bizonyító erejű felvételeket.

A férfi a Tényeknek adott interjúban részletesen elmesélte, hogyan zaklatott, provokált nagy részben kiskorú lányokat a politikus, akik állítása szerint elmenekültek a szórakozóhelyről.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás