„Megpróbáltam újraéleszteni a 3 éves unokámat, de az ikertestvére is összeesett” – zokogva nyilatkozott a nagymama

A 3 éves ikerfiúk egyszerre haltak meg.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.18.
ikertestvér újraéleszt nagymama

Egy megtört szívű nagymama szívszorító részletességgel mesélte el, hogyan lett kék az egyik ikerunokája, majd hogyan haltak meg mindketten, miután állítólag ki voltak téve anyjuk drogozásának.

 

LaTina Allen könnyeit nyelve idézte fel, hogy július 11-én újraélesztést hajtott végre 3 éves unokáin, Josiah-n és Jestine-en – más néven Jojón és Jujun. Allen elmondta, hogy ő és lánya, Jestice James a kaliforniai Canoga Parkban található apartmanjukban tartózkodtak aznap délután, amikor meghallotta James segélykiáltását.

Az idősebb iker, Josiah nem mozdult, annak ellenére, hogy James megpróbálta felébreszteni a kisgyermeket.

– Azt sem tudta, mi történik – mondta Allen. – Hallottam, ahogy a hangja megváltozott. Folyton azt mondta: „Jojo! Jojo!” Amikor beszaladtam a szobába, azt mondta, valami nincs rendben.

Allen azt mondta, megragadta a kisfiút, de Josiah már elkékült.  

„Megfordultam, és mondtam az unokatestvéremnek, hogy hívja a 911-et – mondta a nagymama. – Pánikba estem, és nem csináltam megfelelően az újraélesztést, ezért a másik lányom, Jestina hívta a 911-et.”

A nagy pánikban nem vették észre, hogy a fiatalabb iker, Jestice sem lélegzik. 

„Annyira aggódtunk Jojo miatt, hogy nem vettük észre, Jujunak is segítségre van szüksége” – emlékezett vissza Allen. 

Allen elmondta, hogy a szomszédaik is megpróbálták újraéleszteni az ikreket. A körülbelül öt perccel később kiérkező mentősök Narcan szprét használtak a fiúkon, ami az opioidtúladagolás visszafordítására szolgál. 

Jestice reagált a Narcanra, és egy kicsit megmozdult, de Josiah apró teste élettelen volt – mondta a nagymama a DailyMail.com-nak.

„Mindkettőt külön mentőautóval vitték, és a lányom sikoltozott, hogy a gyerekeivel akar menni – mondta Allen. Azt hittük, be tudunk menni velük a mentőautóval, de azt mondták: »Nem, hölgyem, ez túl kritikus. Nem engedhetjük, hogy velünk jöjjön.« Csak döbbenten ültünk lent. Három órával később őrizetbe vették a lányomat.”

A fiúkat egy közeli kórházba szállították, de már késő volt. Josiah késő délután, míg Jestine két nappal később halt meg.

Az ügyészek azt állítják, hogy az ikrek fentanillal megtűzdelt kábítószerrel érintkeztek, de nem részletezik, hogyan kerültek kapcsolatba a gyerekek a halálos opioiddal.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás