Kitálalt egy visszatérő: ez vár a túlvilágon

Egy nő allergiás roham miatt meghalt, de végül az orvosok vissza tudták hozni.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.07.
túlvilág meghalt elmesél

Két percre meghalt egy nő és elmesélte „szürreális” élményeit a túlvilágról. A Redditen a Humble Bumble 77 felhasználó elmesélte, hogyan szenvedett halálos allergiás reakciót a kesudió miatt a születésnapján. A  nyelve duzzadni kezdett, a torka pedig „bezáródott”, miközben igyekezett megőrizni a nyugalmát.

túlvilág, másvilág, élet a halál után
Fotó: Pexels

„Ebben az időben nemcsak a fájdalmat éreztem, hanem tudtam, hogy a külsőm is megváltozik... a fejem és a nyakam erősen megdagadt, és kezdtem nagyon bevizesedni” – mondta.

Ahogy kórházba került, két percre halottnak nyilvánították, majd lélegeztetőgépre került.

„Egyáltalán nem éreztem fájdalmat. Kényelmesen éreztem magam, bár a testem keményen küzdött fizikailag minden ellen” – írta. „Emlékszem, hánytam néhányszor, miközben lélegeztetőgépen voltam... de nem fájt. A családom vett körül az intenzív osztályon, ami megnyugtató volt.”

Arra a kérdésre, emlékszik-e valamire a túlvilágból, „testen kívüli élményként” jellemezte a furcsa élményt. Állítólag még mindig fel tudta idézni a családtagjai között folytatott beszélgetéseket, de nem tudott válaszolni vagy kapcsolatba lépni velük, bármennyire is akart.

„A nagymamám közvetlenül azelőtt jött hozzám, hogy extubáltak volna” – áll a bejegyzésben. „Azt mondta, forduljak meg, mert az itt töltött időm még nem ért véget. Fizikailag nem volt fájdalom. Érzelmileg megvigasztalt a nagymamám, aki évekkel korábban elhunyt, és visszavezetett erre a földre. Nem félek a haláltól, és alig várom, hogy újra találkozhassak szeretteimmel, amikor a megfelelő idő elérkezik.”

Azt mondja, érezte, ahogy a lelke elhagyja a testét, és emlékszik, hogy azt gondolta, talán soha többé nem láthat majd naplementét. „Az elmém a legkedvesebb gyerekkori emlékeim felé fordult” – emlékszik vissza.  „Leginkább a húgommal játszunk az udvaron”.

A szkeptikusok szerint a nő csak a gyógyszerektől hallucinált és egyáltalán nem tudja, milyen is a túlvilág.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás