Ilyet nem látsz minden nap! Kajakkal nyársalta fel magát egy budapesti busz – fotó

A busz szélvédőjébe fúródott egy kajak, miközben utasok voltak villamospótló járaton. A sofőr valószínűleg rosszul mérhette fel a távolságot, ezért történhetett a megdöbbentő baleset.



Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.07.24.
Módosítva: 2024.07.24.
Mechwart liget BKK kajak

Látványosságnak se utolsó az a jelenet, amit a járókelők láttak július 23-án napközben a Mechwart ligetnél. Az egyik 4-6-os villamospótló busz, ami éppen a Széll Kálmán tér felé tartott, egyszerűen felnyársalt egy kajakot. Mindez úgy történt, hogy az eszközt a tulajdonosa a kocsiján szállította, de a mögötte közlekedő buszsofőr fékezéskor nem számolta ki jól a távolságot és végül egyenesen nekiment, ami emiatt beleszúródott a villamospótló szélvédőjébe. 

Egyenesen beleállt a busz szélvédőjébe a kajak Fotó: Facebook

Elsőnek a feltorlódott kocsisort láttam, azt hittem, csak sima dugóról van szó

– kezdte lapunknak Gábor. 

Éppen hazafelé igyekeztem, amikor megláttam a buszt, meg azt, hogy elég sokan állnak körülötte és nézegetik, fényképezik. Aztán kiderült, hogy mi olyan érdekes… A budapesti kék villamospótlót egyszerűen átszúrta egy kajak. Azért nem minden nap látni ilyet!

A férfi szerint óriási látványosság volt az átszúródott busz, ami miatt többen is megálltak az utcán nézelődni. 

Nagyon durva volt az egész, ilyet azért nem látsz minden nap Budapesten! Úgy tudom, hogy a buszon utaztak is, de senki sem sérült meg szerencsére… Inkább izgalmasnak találták a felnyársalt buszt, mint ijesztőnek

– zárta.

Lapunk az esettel kapcsolatban megkereste a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), akik a következőt nyilatkozták: 

Július 23-án, kedd délután a Mechwart ligetnél a Széll Kálmán tér felé tartó 4-6-os villamospótló autóbusz egy személygépkocsi tetőcsomagtartóján lévő rakománynak ütközött. Személyi sérülés nem történt, az eset a villamospótló forgalmában késést okozott, ezért a BKK a Széll Kálmán téren plusz autóbuszokat állított forgalomba, míg a 17-es villamosokat visszafordította.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás