Ikonikus dallamokkal repít a Disney-mesék világába a Magyarországon egyedülálló Margitszigeti szökőkút-show

Igazi örömhír érkezett a Disney-rajongóknak, ugyanis a Margitszigeti Zenélő Szökőkút idén az ikonikus mesék világába repíti el a látogatókat.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.07.19.
Módosítva: 2024.08.01.
disney margitsziget Zenélő szökőkút Az Oroszlánkirály

Szinte senkinek sem kell bemutatnunk az olyan klasszikussá vált mesedalokat, mint a Hakuna Matata, az Érzed már a szív szavát, az Egy-két jó falat vagy éppen a Legyen hó!, hiszen kicsik és nagyon egyaránt fejből tudják dúdolni a dallamukat.

The Lion King Moviestills
Már a Margitszigeti Zenélő Szökőkútnál is hallhatjuk gyerekkorunk kedvenc slágereit Fotó: WALT DISNEY PRODUCTIONS / Northfoto

Ezért igazi örömhír az olyan Disney-mesék rajongóinak, mint az Oroszlánkirály, a Dzsungel könyve vagy a Jégvarázs, hogy most ezt festői környezetben, séta közben is megtehetik a Margitszigeti Zenélő Szökőkútnál.

Kiderült ugyanis, hogy az üzemeltetők július 19-től augusztus 24-ig esténként Disney tematikájú szökőkút-show-t rendeznek az arra látogatóknak.

A 2023-ban Varsóban bemutatott szökőkút-élményműsorunk sikerét követően izgatottan mutatjuk be a magyar közönségnek a „Disney: Történetek nyara” c. vízi show-t, melyhez hasonlóra még nem volt példa hazánkban. A látványosság a közönség legszélesebb rétegeihez szól, fényekkel, kivetített rajzfilm részletekkel és vízsugarakkal felelevenítve a Walt Disney Animation Studios és a Pixar legnagyszerűbb történeteit. A műsor fontos elemét képezik a magyar nyelven elhangzó ikonikus Disney-dalok, melyekkel a különböző nemzedékeket szeretnénk összekötni. Az idén 30 éves "Az oroszlánkirály” című rajzfilmről a "Hakuna Matata" és az "Érzed már a szív szavát" c. dalokkal emlékezünk meg. A bemutatót követően a Marvel Studio és a Star Wars filmzenéit élvezhetik a Margitszigetre kilátogatók

– idézi a life.hu Molnár Andrást, a The Walt Disney Hungary igazgatóját
 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás