Hátborzongató jóslat került elő: ekkor lesz vége az emberiségnek

Baba Vanga megjósolta az emberiség végének pontos dátumát.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.07.
Baba Vanga világvége látó

A hírhedt misztikus, Baba Vanga újonnan feltárt jóslata azt állítja, hogy közeleg az emberiség vége... és a bukás 2025-ben kezdődik.

 

A több mint negyedszázaddal ezelőtt elhunyt néhai bolgár látó még mindig nagy feltűnést kelt a való életben is megnyilvánuló próféciáival. Annak ellenére, hogy gyermekkorában elvesztette látását, Baba Vanga kísértetiesen látott előre számos globális eseményt, olyan előrejelzéseket tett, mint a szeptember 11-i terrortámadások, sőt a Brexit is.

És most a legutóbbi, nagyon aggasztó jóslata rossz hírt jelenthet a földön mindenki számára. A „balkáni Nostradamusként” is emlegetett nő – nyilvánvalóan 1996-os halála előtt – azt jósolta, hogy 5079-ben lesz világvége.

Bár ez nagyon távolinak tűnik, Baba Vanga szerint a bukás 2025-ben kezdődik el. Állítja, hogy egy nagy konfliktus bontakozik ki Európában, amely a kontinens népességének „nagy csökkenését” fogja előidézni. 

Majd azt állítja, hogy 2028-ban az emberek a Vénusz bolygóra fognak repülni, a sarki jégsapkák pedig 2033-ban elolvadnak, ami a tengerszint hatalmas emelkedéséhez vezet. Valahogy mindez a kommunizmus újbóli megjelenéséhez fog vezetni 2076-ban, és 2130-ban létrejön az idegen kapcsolat.

Aztán, ha ez nem lenne elég, 2170-ben globális szárazság sújt minket, majd háborúzni kezdünk a Marssal, majd 3797-ben a Föld elpusztul. De ne félj, addigra mindannyian más bolygókra költözünk, így az emberiség teljes bukása még körülbelül 1200 év múlva következik be.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás