Hatalmas akciók a SPAR üzleteiben

Mindent megvehetünk a nyári grillezéshez.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.04.
Módosítva: 2024.07.04.
SPAR kuponakció szezon kedvezmény

Érdemes körülnéznünk ez idő alatt a grilltermékek között, hiszen a sok hasznos eszköz mellett gömbgrill, grillkocsi, nyárs és faszén keresi gazdáját lényegesen olcsóbban. A kuponakcióban a Bosch háztartási kisgépeit is – a botmixertől a kenyérpirítón át egészen a vízforralóig – egységesen 30%-kal olcsóbban vihetjük idén haza – írja az Origo.

Lego 40%-os kedvezménnyel

Ha kisgyermek van a családban, akkor itt a remek alkalom, ugyanis 40%-kal olcsóbban vehetjük meg a népszerű lego játékokat a SPAR áruházakban, így a nyaralásra már magunkkal is vihetjük és garantált a tartalmas szórakozás.

spar
Itt az ideje feltankolni a nyári szünetre vagy a nyaralásra hazánk kiemelkedő kiskereskedelmi láncának  legújabb kuponakciójával.
Fotó: SPAR

Májkrém, jégkrém: a nyaralás jolly jokerei

Kávé és májkrém a nyaralás nélkülözhetetlen alapélelmiszerei az üdülésnek, éppen ezért jó hír, hogy ha jó helyen keressük, a szemes kávéhoz 28%-kal olcsóbban juthatunk hozzá, a 280 grammos halrudakért 28, a reggelinél életmentő 150 grammos Premium Baconért pedig 30%-kal kevesebbet kell fizetnünk a kasszáknál. 

Az Orsi termékkuponnal egységesen 30 százalék kedvezmény vár ránk a májkrémekre és uzsonnakrémekre egyaránt. 

A mélyhűtőbe és hűtőtáskába is bő kézzel pakolhatunk finom jégkrémeket, hiszen most van a szezonja: a 1,5 literes – különféle ízű jégkrémekre 21% kedvezményt vehetünk igénybe az akció ideje alatt a SPAR üzleteiben. 

spar
A SPAR pénztárcabarát, árcsökkentő akciói tovább folytatódnak nyáron is.
Fotó: SPAR

Pelusból sosem elég

A kuponakcióba a háztartásunkban mindennap használatos mosószerek, és a legnépszerűbb kozmetikai cikkek is bekerültek, így ezeket nagy kedvezményekkel vásárolhatjuk meg. Akár egy nagyobb mennyiséget is beszerezhetünk pelenkából a promóció keretein belül. 

További SPAR-kedvezmények is várnak ránk

A SPAR pénztárcabarát, árcsökkentő akciói tovább folytatódnak nyáron is: az áruházakban ezután is találkozhatunk a hetente változó, összesen 1000 piros árcímkés termékkel. Ezenkívül az INTERSPAR hipermarketekben 1600, a SPAR szupermarketekben pedig 400 sárga címkés, csökkentett árú termék segít a spórolásban. 

Vásároljuk meg ezúttal akciósan kedvenc termékeinket! További információkat itt talál.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás