Horrorbaleset a 63-as főúton: egy 14 éves lány életéért ma is küzdenek az orvosok

Súlyos balesetet szenvedett az abai Balla család, kislányukért folyamatosan küzdenek az orvosok. A helyiek összefogtak értük.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.07.23.
baleset horrorbaleset gyűjtés

Egy csodálatos, boldog család élete tört ketté egy horrorisztikus balesetben és egy felelőtlen sofőr miatt június 21-én éjjel. A Balla család három tagja, az édesanya, az édesapa és kislányuk, a 14 éves Bogi ugyanis aznap éppen egy ballagásról, szabályosan autózva tartott hazafelé, amikor egy világítás nélkül érkező autós bukkant fel a semmiből a 63-as főúton.

A Balla család kocsija totálkárosra tört, az elöl, szabályosan utazó Bogi súlyosan megsérült / Fotó: Delta Hírek

A sofőr egyenesen a család autójának rohant, ami totálkárosra tört, az egyik kocsi pedig árokba csapódott. Bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért ütközött neki a férfi a Balla család kocsijának, információink szerint a sofőr rossz lelkiállapotban ült kocsiba, és úgy hajtott az éjszakában aznap. Ő a helyszínen életét vesztette, míg a kocsiban ülő család minden tagja megsérült a balesetben.

- A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók az ütközés következtében árokba borult autóból egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből. Egy ember a helyszínen életét vesztette. Információink szerint további két súlyos és egy könnyű sérültet a mentők kórházba szállítottak - írta akkor a Delta Hírek. 

A legsúlyosabban az elöl, szabályosan bekötve ülő Bogi sérült meg, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. A kislányt azóta is a gyermekintenzíven ápolják, állapota ugyanis még mindig válságos, míg a gyógyulása nagyon hosszú és költséges lesz. Az abaiak azonban nem hagyták annyiban a dolgot, és megható kezdeményezésbe fogtak: az ABA Egyesület ugyanis azonnal felhívást intézett a település felé, akik egy emberként fogtak össze a tragikus sorsú Balla családért: 

Szeretnénk a család anyagi helyzetén könnyíteni, hiszen a szülők dolgozni nem tudnak, egésznap a kislányuk mellett vannak

- írta felhívásában az egyesület. Incze Csaba, az egyesület tagja lapunknak elmondta, hogy a szülők mindent megtesznek Bogiért. 

A szülők egymást váltva, egész nap, 0-24 órában Bogi mellett vannak, akinek rendkívül súlyos az állapota. Jelenleg is kezelik, és sajnos hosszú és költséges a gyógyulás folyamata

- mondta el a Metropolnak a férfi. Hozzátette, hogy a család ezért jelenleg dolgozni sem tud, mi több, még öreg kocsijuk is totálkárosra tört a balesetben, így egy kölcsönautóval utaznak fel minden nap imádott kislányukhoz. A település rögtön megmozdult a felhívásra, és igyekeznek segíteni a családon. 

Mindenki odaállt melléjük, nyugdíjastól a diákig, ami nem csoda, hiszen az esetről hallva minden embernek vérzik a szíve. De az abaiak mindig is elöl jártak, ha segítségről volt szó, jó látni, hogy most sem tesznek másképpen. Egy fantasztikus és tisztességes családról van szó, akik imádják a lányukat, és mindig mindent megtettek és megtesznek érte

- szögezte le a férfi. 

Aki szeretne, ITT tud segíteni a Balla családnak. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás