„A szeretet elsöprő érzése volt bennem” – Ezt érezte egy UFO-t megpillantva a tinédzser

Rejtélyes földönkívüli jelenségről számolt be egy férfi, aki még fiatalon találkozott az idegenekkel.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.07.09.
ufo hihetetlen Tony Buckingham

Tony Buckingham élénken emlékszik arra az érzésre, ahogy a füle elpattan, amikor egy óriási UFO jelent meg előtte. Pedig mindez immár ötven éve történt. A hátborzongató esemény miatt egyébként az iskolában viccek céltáblájával vált, ami megkeserítette a fiatalkorát.

 

A 70 éves Tony azt mondja, hogy az élete az UFO-k körül forog, és nem csak hisz bennük, de tudja, hogy léteznek, miután 1974-ben Cambridgeshire-ben közelről találkozott velük. Az akkor 17 éves Tony egy este egyedül maradt otthon, és a szülei arra utasították, hogy ne hagyja kialudni a tüzet. De elaludt, és amikor felébredt, rájött, hogy fel kell töltenie a szenet, különben bajban lesz. Az élete örökre megváltozott, amikor kiment a széntárolóhoz.

„Ahogy lehajoltam, hogy betegyem a szenet, a fülem teljesen bedugult, mint amikor egy repülőgép leszáll. Ezért néhányszor megpöcköltem a fülemet, de úgy tűnt, semmi sem történik, és amikor felnéztem, láttam valamit, amit csak úgy tudok leírni, mint egy űrhajót. Bementem a házba, hogy keressek egy fényképezőgépet, de a jármű felszállt az égbe, és akkor láttam utoljára. Nem ijedtem meg, a nyugalom, szinte a szeretet elsöprő érzése volt bennem, amit elég furcsának találtam, és biztosan nem félnék, ha újra látnék egyet” – mesélte Tony. 

„Hatalmas dolog volt. Akkora lehetett, mint egy teherautó. Semmihez sem hasonlított, amit valaha is láttam. A fejemen és a tarkómon minden szőrszálam elektromossággal töltődött fel” - magyarázta Tony. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás