„A leendő anyósom lefoglalta a nászutaslakosztályunk melletti szobát, mert nem akar kimaradni semmiből”

A leendő anyós több határt is átlépett, és még csak nem is érzi, mennyire kínos ez így.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2024.07.07.
vőlegény anyós összeházasodik

Egy menyasszony teljesen kiakadt leendő anyósára, mert a nő szerinte több határt is átlépett. Többek között lefoglalta a nászutaslakosztály melletti szobát, „nehogy kimaradjon valamiből”.

 

A menyasszony a Redditen osztotta meg elkeseredését: „A vőlegényemmel 3 hét múlva összeházasodunk, de egyetlen napot se tölthettünk kettesben, mert az anyósom folyton rajtunk lóg. Márciusban meglátogattam az esküvőnk helyszínét, és izgatottan meséltem el az anyósomnak, hogy a nászutaslakosztály egy külön apartmanban van, ahol két szoba van, és azt tervezzük, kivesszük a másik szobát is, hogy ketten lehessünk a vőlegényemmel. Ott lesz ugyebár a nászéjszakánk is. Aztán sokkot kaptam, amikor a szállodából szóltak, hogy az anyósom lefoglalta a másik szobát a miénk mellett.”

A nőnek végül sikerült az anyóst másik szobába elpakolni, ám a kellemetlenségek itt még nem értek véget. „Azt is meg kell említenem, hogy folyamatosan azt kérte, hívjuk meg több barátját, holott a 100 meghívott vendégből 43 a barátja és a családja” – tette hozzá a nő.

Az anyós tönkretette a lánybúcsút is. Épp csak elkezdték, amikor sírni kezdett, hogy a menyasszony el akar menni a saját édesanyjáért a repülőtérre, mert szerinte így nem lesz elég idejük összemelegedni.

„Nagyon kedves voltam, de az ott lévők kevesebb, mint a felét ismertem, mert az én lánybúcsúmra a saját barátait hívta meg. Édesanyám Dél-Karolinából repült oda hozzánk, és ez volt az utolsó alkalom, hogy találkozhattam vele az esküvő előtt. Nem sűrűn szokott utazni és szerintem alap, hogy érte megyek, majd kiviszem a repülőtérre, legalább egy kis időt kettesben is eltölthettünk volna. De még rémálmomban sem gondoltam volna, hogy az anyósom emiatt ekkora patáliát rendez. Zokogva hívta fel a vőlegényem, hogy én hogyan viselkedem vele, miközben én csak az édesanyámmal akartam lenni.”

Arra sem készítette fel senki a menyasszonyt, amit a saját lakásukban kellett átélnie. Amikor ugyanis a saját és vőlegénye táskáit kezdte kipakolni új lakásukban, a fehérneműsfiókjukban egy bekeretezett fotót talált vőlegénye nagyszüleiről.

„Elismerte, hogy ő tette oda, mert »véletlenül« kiesett a táskájából. Ezzel átlépett egy határt. Végigtúrta a személyes holmijainkat, betolakodott a személyes terünkbe.”

A kommentelők óva intették ettől a kapcsolattól, hiszen biztos, hogy az anyós nem fog változtatni a szokásain. A legtöbben azonban a vőlegény hozzáállását kérdőjelezték meg, miért ennyire anyuka kicsi fia, és miért nem teszi helyre az anyját a menyasszonyával szemben. „Mi lesz, ha gyereketek lesz? Az anyósod lesz a harmadik szülő?” – tette fel a kérdést egy hozzászóló.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás