Emlékszel még az eltűnt 17 éves lányra? Élve találták meg, de a család nem lelt vígaszt

Az anya egy kicsit megkönnyebbült, hogy lánya jól van.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.07.27.
eltűnt vőlegény tinilány

Egy tinédzser lány két hónapja tűnt el michigani otthonából. A 17 éves Penelope Wise május 31-én 18 óra körül tűnt el Cedar Springs-i otthonából, ezt családja jelentette is a rendőröknek.

Fotó: Gé

A környéken készült térfigyelő kamerák rögzítették az utolsó ismert tartózkodási helyét, amint egyedül sétál egy rockfordi bár közelében éjfél körül. Nyilvánvaló volt, hogy Penny saját maga hagyta el otthonát, de azt, hogy utána hova tűnt, nem tudta senki és a rendőrök sem bukkantak a nyomára mostanáig.

A hatóságok most azt tudták meg, hogy Penny még aznap este, június 1-jén találkozott 44 éves vőlegényével, majd eltűnt. A 17 éves tininek sikerült elkerülnie, hogy a járókelők észrevegyék, vagy a biztonsági kamerák felvegyék. Minden erőfeszítés ellenére Pennyt sokáig nem találták meg, egészen addig, amíg valaki fel nem ismerte a lányt a fotójáról.

Ekkor derült ki, hogy a lány eltűnésének éjszakáján találkozott a 44 éves férfivel, akivel ezután együtt élt. A páros idő közben eljegyezte egymást - írja a Mirror. A szokatlan körülmények ellenére Penny biztonságban volt, de a nyomozás folyamatban van.

Örülünk, hogy megtalálták

- mondta Penny édesanyja, Mishael Wise

Szomorú, hogy még nem láthatjuk... A kisebb testvérei nem igazán értik, hogy mi történt.

A Kent megyei ügyészség szerint Penny vőlegénye ellen jelenleg nem emeltek vádat.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás