Pár ezerből lett multimilliomos egy férfi, most elárulta, mi hozott neki szerencsét

Meglepő dolognak tulajdonítja a hatalmas összeget.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.06.15.
kaszinó szerencse pénz

Egy kaliforniai kaszinó látogatója több mint 1,5 millió dollárral (558 millió forint) lett gazdagabb, miután mindössze 5 dollárt (körülbelül 1800 Ft-ot) költött egy játékra.

Fotó: Pexels/Javon Swaby (Képünk illusztráció)

Egy férfinak akkora szerencséje volt, amiről sokan csak álmodoznak. Miután besétált a kaszinóba a nagyjából 1800 forintnak megfelelő dollárjával, milliomosként sétált ki onnan. A hawaii-i férfi a fiával együtt látogatott el a Las Vegas-i California Hotel and Casino-ba, hogy megünnepeljék a 21. születésnapját a fiúnak. A születésnap pedig a nyeremény miatt biztosan emlékezetes marad.

Az apa állítólag hajnali 4 óra körül 5 dollárt költött az IGT Wheel of Fortune nyerőgépes játékán.

Minden bizonnyal megérte a szerencsés férfi számára, aki végül egy bónuszkerékre akadt, amellyel megnyerte a nagy jackpotot a játékon, és végül a hatalmas összegű csekkel távozott. A férfi állítólag először nem is akarta elhinni, hogy mennyi pénzt nyert. Végül pedig eldöntötte, hogy valami különleges hozott neki szerencsét.

A nyertes a hatalmas szerencséjét egy piros borítéknak tulajdonította, amelyet a látogatása alatt a zsebében hordott, és amely a szerencsét, a jólétet és a boldogságot szimbolizálja

– fogalmazott a kaszinó.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás