Menczer Tamás: Magyar Péter azt akarja, hogy ne beszéljenek a háborúról - Videó!

A gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt – közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója vasárnap a Facebook-oldalán, azt is jelezve: a kormánypártok nem állítják le, sőt fokozzák háborúellenes kampányukat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.02.
Magyar Péter STOP háború Menczer Tamás Soros György

Menczer Tamás a bejegyzésben megosztott videóüzenetében úgy fogalmazott: 

kibújt a szög a zsákból, Magyar Péter Soros György utasítására azt akarja, hogy a „STOP háború” plakátokat vegyék le, mert szerinte azok ártanak a gyerekeknek. Ezzel szemben az igazság az, hogy a gyerekeknek nem a plakát árt, a gyerekeknek a háború árt

– hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Kifejtette: a gyerekekre nem a „STOP háború” plakát, hanem a szomszédságban több mint két éve dúló háború, valamint az atomháborús, világháborús készülődés veszélyes.

Magyar Péter azt akarja, hogy ne beszéljenek a háborúról, mert ő „egy igazi, fekete öves, háborúpárti, baloldali politikus, akit Soros György irányít, finanszíroz és utasít” – jelentette ki Menczer Tamás.

A kormánypárti politikus azt mondta:

akinek valóban fontos a gyermeke és az unokája, június 9-én támogassa Orbán Viktort és a Fidesz KDNP-t, mert „mi a béke pártján állunk, és meg akarjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát”.

Jelezte: a háborúellenes kampányt nem állítják le, éppen ellenkezőleg, fokozzák. „Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz” – zárta szavait Menczer Tamás.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás