Menczer Tamás: a békét csak közösen tudjuk megvédeni – Videó

A vasárnapi választás tétje a jövőnk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
Orbán Viktor Menczer Tamás Magyarország

„A békét csak közösen, vasárnap tudjuk megvédeni”, mindenki legyen ott vasárnap a választáson, aki békét akar! – mondta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán szerdán.

Fotó: Marton_KOVACS

Menczer Tamás hangsúlyozta: a legfontosabb kérdés, hogy háború lesz vagy béke, és mivel ez a legfontosabb kérdés, azt a kérdést is érdemes feltenni, ki az, aki meg tudja védeni Magyarország békéjét, biztonságát.

Erre egyedül Orbán Viktor képes, aki egy válságálló, kipróbált miniszterelnök, eddig mindig megvédte a magyar érdeket, most is kész és képes rá, ha a magyarok vasárnap ott állnak mögötte és mellette – közölte.

Menczer Tamás úgy vélte, a baloldal, az „óbaloldal” és az „újbaloldal” szereplői nem tudják, és bevallottan, deklaráltan nem is akarják megvédeni a magyar érdeket. Ezért azt kérte mindenkitől, Orbán Viktort és a Fidesz–KDNP-t támogassák.

A kommunikációs igazgató szavai szerint a valaha volt legnagyobb európai parlamenti választási kampány hajrájában van a Fidesz–KDNP, ilyenkor már a legnagyobb, ötös, hatos sebességbe kapcsolnak, „pörgetik a motort” és mozgósítanak.

Aktivistáik és politikusaik több millió háztartásba viszik ki a miniszterelnök levelét, több százezer embert hívnak fel telefonon ezekben a napokban – tette hozzá.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás