Időutazó: ismeretlen emberfaj és egy gigantikus szörnyeteg bukkan fel a nyáron – Videó!

Rémisztő dolgokat jósol a nyárra a magát időutazónak valló férfi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.18.
időutazó jóslat szörnyeteg

A magát időutazónak valló Eno Alaric a TikTok-csatornáján megosztottak szerint a 2671-es évből származik és onnan tért vissza közénk, hogy vészjósló dolgokról figyelmeztesse az emberiséget. Számos drámai jóslattal állt már elő, ezúttal pedig elárulta, mire kell készülnie az emberiségnek 2024 nyarán.

Vulkán tűzhányó láva tűz
Fotó: Pexels

Július 13.:

A megdöbbentő események sorát július 13-al kezdi, ami nincs is már olyan távol. Szerinte egy eddig ismeretlen emberfaj bukkan fel az amazóniai esőerdő mélyén, ezeknek az embereknek hálószerű kezeik és lábaik vannak, sokkal fejlettebbek a mi társadalmunknál és képesek végtagok visszanövesztésére is.

Július 24.:

A Yellowstone Kaldera vulkánt sokan szupervulkánként is emlegetik. Eno Alaric jóslata szerint a nyár közepén ki fog törni és katasztrofális következményei lesznek az eseménynek, mert beborítja hamuval Észak-Amerika nagy részét, és a Föld legnagyobb árkát hozza létre. A vulkánról még azt is elárulta, hogy nagyobb, mint azt bárki eddig gondolta, több száz kilométer hosszan húzódik a föld alatt.

Augusztus 9.:

Az önjelölt időutazó izgalmas dolgokat ígér augusztusra is, a hónap elején szerinte felfedezik a valaha élt legnagyobb élőlényt az Atlanti-óceánban, amit csak „Leviatánnak” hívnak majd. A Bermuda-háromszög közelében él, és ez a lény az oka, hogy rengeteg hajó tűnik el arrafelé.

Augusztus 15.:

A nyár végéhez közeledve szintén az Atlanti-óceánban akadnak a tudósok megdöbbentő felfedezésre. Az időutazó szerint sárkányokat fedeznek fel, ráadásul több mint 70 fajt. Békében akarnak élni, de az emberiség ezt tönkreteszi, ezért megtámadnak minket...

 Eno a videót 1. részként címezte, kíváncsian várjuk, milyen jóslatokkal áll elő a következő részben.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás