Ezeken a helyeken ingyen szurkolhatod ki kivetítő előtt az Eb-továbbjutást

Vasárnap este 9 órától sorsdöntő mérkőzés vár a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon a magyar válogatottra. Marco Rossi együttesének győznie kell a skótok ellen, ha életben akarja tartani továbbjutási esélyeit. A nagy összecsapásra nemcsak a szurkolók, hanem a budapesti vendéglátóhelyek is készülnek.



Megosztás
Szerző: GUY
Létrehozva: 2024.06.23.
Módosítva: 2024.06.23.
Európa-bajnokság Szoboszlai Dominik magyar válogatott

Aki nem a tévé előtt ülve szurkolna a magyar válogatottnak a Skócia elleni sorsdöntő Eb-mérkőzésen, hanem társaságban, igazi meccshangulatban nézné Szoboszlaiékat, az számos budapesti helyszínen teheti ezt meg. Mutatunk 15 fővárosi helyszínt!

20240615_1172_SZM
Vasárnap este sorsdöntő Eb-csoportmeccs vár a magyar válogatottra Skócia ellen Fotó: Szabó Miklós

 

Várkert Bazár

Minden meccsnapon óriáskivetítőn nézhetőek a találkozók a Várkert Bazárban, az Öntőház udvaron, ahol kiegészítő programokkal is várják a szurkolókat, meccselemezésekkel, gyerekprogramokkal vagy épp futballtörténeti kiállítással. Ez egyben a Nemzeti Sport hivatalos szurkolói terasza is.

 

Szabadság tér

A Tippmix Mol Belvárosi Foci Mozi igazi stadionélményt ígér: a magyar sikert két, egyenként 45 négyzetméteres óriáskivetítőn lehet majd kidrukkolni. Emellett pedig ételekkel és italokkal is készülnek a Szabadság téren.

 

Római-part

A Római-parton elhelyezkedő, hatalmas fákkal szegélyezett Miamor az Európa-bajnokság idejére 3 hatalmas kivetítővel egészül ki, igazi meccshangulatot teremtve.

 

Budapest Garden

GardenFest2024 elnevezésű eseménysorozattal készül a Budapest Garden a foci- Eb-re. Óbuda legszínesebb szurkolói falujában két óriás LED-falon és több nagy méretű kivetítőn izgulhatnak a magyar drukkerek.

 

Szurkolói terasz a Puskás-szobornál

A Pódium Szurkolói Teraszán őrületes Eb-láz várható: a magyar meccsek házigazdája Tóth Edu, aki hasonlóan futballőrült vendégeivel hangolja majd a közönséget.

 

A város legnagyobb terasza

A KIOSK Garden – Budapest legnagyobb szabadtéri terasza – is hatalmas kivetítővel készül, emellett fatüzelésű kemencéből előkapott nápolyi pizzákkal, friss salátákkal, házi ropogtatnivalókkal is várják a vendégeket a Skócia–Magyarország mérkőzésre.

 

Akvárium Klub

A foci-Eb alatt az Erzsébet téren a korábbi évekhez hasonlóan ismét szurkolói terasz várja a szurkolókat óriáskivetítővel, hűsítő italokkal, finom ételekkel és sok-sok asztallal.

 

Jégkert

Buda szívében, a Széna téren, a Mammut 2-vel és a Millenáris Széllkapuval szemben található jégpálya májustól szeptemberig hatalmas sörkertté alakul át, ahol 16 óriás tévével, 36-féle magyar csapolt kézműves és kraft sörrel, pub fooddal és óriás hamburgerekkel várják a szurkolókat.

 

Gozsdu-udvar

A Gozsduba több gasztroegységben is várnak ránk a meccsvetítések, többek között a Spíler Shanghaiban, a Spíler Originalban vagy a Jamie Oliver’s Diner teraszán, de ott az Arborétum vagy a Spritz bár terasza is.

 

Eiffel tér

Az Eiffel téren is egy óriási LED-falon fog futni a magyarok mérkőzése a skótok ellen.

 

Hello Buda

Június 14-e óta, folyamatosan nézhetjük a labdarúgó-Eb meccseit, amelyeket óriáskivetítőkön és tévéken követhetünk nyomon. Kiülhetünk a fedett és nyitott teraszok egyikére, de a tetőteraszon, a bárban és az egyes gasztroegységek előtt is nézhetjük a magyar válogatott meccsét.

 

A Feneketlen-tónál is lesz egy LED-fal

Nemrég egy szép nagy 5×3 méteres LED-falat telepítettek az Új Budai Parkszínpadon, a Feneketlen-tó szomszédságában, ahol biztosított a jó hangulat a 900 férőhelyes teraszon.

 

Budapest park – TELT HÁZ!

A szurkolók már nyilván tudják, hogy a Budapest Park is stadionná alakul az Eb magyar meccseire. Már csak abból is ez látszik, hogy a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén már kitették a megtelt táblát a Skócia– Magyarország, sorsdöntő Eb-csoportmeccs előtt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás