Ennél bolondabbat ma már nem találsz, nem véletlenül nézik milliók

Utcákon, járműveken, gyorséttermekben és Párizs legkülönbözőbb pontjain okoz olyan meghökkenést, hogy mindenkinek tátva marad a szája, de előfordul, hogy lefogják a kivezetik.



Megosztás
Szerző: Bagó Bernadett
Létrehozva: 2024.06.12.
Franciaország bizarr humorista

Egy őrült francia produkciója tartja lázban az internet népét, aki komikusnak és művésznek nevezi önmagát és az életörömöt hirdeti. Fetreng a padlón, hörög és bizarr hangokat ad ki, az emberekben pedig a szokatlan produkció láttán bennreked a szusz.

Képünk illusztráció. Fotó: Freepik

Ez a furcsa figura nem más, mint Vincek Lan. Videóinak a célja, hogy minél furcsább és meghökkentőbb figurákat hozzon. Hörgésekkel, vonaglásokkal és bizarr mozdulatokkal, ijesztő hangi jelenségekkel hívja fel magára a figyelmet, elrettenti és meghökkenti a nézőközönségét, furcsa művészetének elszenvedőit, akik általában fáradt utasok, akik csak haza szeretnének érni a munkából.

Videóin megörökíti az utasok és az éttermek vendégeinek döbbent és rémült arcát, amivel igazi TikTok sztárrá vált. Elképesztő mutatványai már több mint egymillió követőt vonzottak, videóit tízmilliók nézik és milliószám érkeznek rá a lájkok.

Vinceket vagy imádják, vagy ki nem állhatják, középút nincs! Egyik legnépszerűbb videójában például a metró padlóján fókapózban fetreng, miközben furcsa, hörgő hangokat ad ki, mire többen ijedten elugranak a közeléből. Egy másik népszerű videójában pedig egy étteremben a lábára húzott pólójában, egyfajta guggoló pozícióban sikongat, hörög és kutyaugatásszerű hangokat ad ki miközben ugrál. Az étterem vendégei megbotránkozva figyelik, amíg az étterem munkatársai fel nem szedik őt a padlóról.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás