„Anya nem ébred fel” – ötéves kislány kért segítséget az iskolában

A gyermek hercegnőnek öltözve ment segítséget kérni. Tudta, hogy nagy baj van.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.11.
Módosítva: 2024.06.11.
vérmérgezés anyuka kislány életmentés

Egy ötéves kislány hercegnőruhában sétált el az iskolába, ahol elmondta egy tanárnak: „A mama nem ébred fel!” Poppy Davies édesanyja, Leisha eszméletlenül feküdt walesi otthonukban, miután szeptikus sokkot kapott. Lányának köszönheti, hogy végül életben maradt.

A mama a földön van, és nem tudom felébreszteni

– mondta segélykérően a kislány, miután átsétált az iskolába. Mint kiderült, az édesanya előző este lett rosszul, és a kislány egész éjjel őrizte őt, majd reggel ment segítségért. Az anyukát hetekkel korábban bélcsavarodás miatt műtötték, ám miután visszatért a munkába, rosszul érezte magát. A lába és az arca is duzzadt volt, ezek voltak a vérmérgezés első jelei.

A kislány segélykérésére két tanár a házhoz ment, ők riasztották a mentőket – írja a Mirror. Az anyuka állapota kritikus volt, mesterséges kómába helyezték, miután kétszer is szívrohamot kapott. Az asszonyt kórházba vitték, egy mesterséges szív-tüdő gépre tették, ezzel segítve a szervezete oxigénellátását. 

Te vagy a hősöm, megmentetted a mama életét

– vélekedett az édesanya, akinek nincsenek emlékei a kórházban töltött időszakról, de azt tudja, hogy ez idő alatt élénk, ijesztő álmok gyötörték. Amikor három héttel később felébredt, nem tudott mozogni, és mivel a légcsövét sebészi úton bemetszették, beszélni sem volt képes. Azóta már jobban van és mindenkit arra biztat, hogy ha rosszul érzi magát, azonnal forduljon orvoshoz! Leisha életben maradt, de maradandó károsodást szenvedett, lába egy részét amputálni kell.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás