„Az egész család küszködik ezzel a fájdalommal” – álmában halt meg a teljesen egészséges 5 éves fiú

A családot megviseli a tragédia.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.06.20.
tragédia gyermekhalál gyász

Elképzelhetetlen sokk és fájdalom sújthatja azt a családot, mely este még vidáman elköszönt és lefektette az ágyába az 5 éves, teljesen egészséges kisfiát, ám a kis Cruz soha többé nem ébredt fel. 

Gyertya gyász halál tragédia
Fotó: Pexels

A kisfiú nagynénje, Siobhan elindított egy Gofundme oldalt, hogy némi bepillantást engedjen a történtekbe és segítsen a temetési költségek terheinek enyhítésén.

Összetört a szívünk unokaöcsém, Cruz hirtelen és szívszorító elvesztése után. Még csak 5 éves volt Cruz, de igazi angyal, csupaszív gyermek, egy harcos, aki örömmel és nevetéssel töltötte meg az életünket. Egészséges fiú volt, aki az egyik éjszaka elaludt, és soha többé nem ébredt fel. Nem volt korábban betegsége, sérülése vagy figyelmeztető jelei ennek a tragédiának

– fogalmazott a nagynéni.

Úgy gondolják, hogy Cruz hirtelengyermekhalál-szindróma miatt halt meg – írja a The Sun.

A bánat közepette szembesülünk azzal a kemény valósággal is, hogy milyen anyagi terhet jelent az a végső búcsú, amit Cruz megérdemel. A bátyám és a sógornőm nem csak a fiú elvesztése miatti elsöprő fájdalmat éli át, hanem a másik két gyermekükről is gondoskodniuk kell közben. Az egész család küszködik ezzel a fájdalommal.

Az Egyesült Államokban évente közel 400 kisgyermekkori, ismeretlen eredetű hirtelen halált (sudden unexplained death in children, SUDC) regisztrálnak. Új kutatások szerint a megmagyarázhatatlan halált okozó kardiális- és görcsrohamok hátterének közel 9%-ban feltételezhető a génmutációk szerepe, ezen belül is elsősorban az olyan mutációké, amelyek a szülőkben még nem lelhetők fel, csak az utódokban – írja a medicalonline.hu.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás