A Pentagon mérnöke leplezte le az UFO-kat: „Kékesen izzó UFO hipnozist okozott”

Megbabonázta a szakembert és két barátját az UFO. A Pentagon mérnöke, rejtélyes módon nem tudta megörökíteni a jelenséget.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.06.15.
elektromos Pentagon UFO mérnök

Alig több mint 10 évvel ezelőtt, 2013. augusztus 28-án három szemtanú arról számolt be, hogy egy fél futballpálya hosszúságú UFO-t láttak, amely hátborzongató indigókék színben világított. Az állítás egy évtizedes kutatást indított el. Sőt most az eset kapcsán a Pentagon mérnöke azt állítja, hogy találkozott egy elektromos kék langaléta UFO-val. 

Fotó:  Pixabay

Az amerikai védelmi minisztérium embere és két barátja állítólag hét percen keresztül láthatták az idegent egy régi fakitermelő úton a kanadai Ontario délnyugati részén. A Mail Online szerint a három szemtanú este 9 óra 40 perc körül egy fekete medvevadászatról tért haza. A névtelenséget megőrizni kívánó védelmi szakember elmondta: „A legelső dolog, amit kiszúrtunk az-az intenzív ragyogása volt. Nagyon fényes volt az a dolog. Látványosan. Mivel a múltban dolgoztam optikai rendszerekkel, egy olyan járműről beszélhetünk, ami úgy nézett ki, mint egy teljesen kivilágított stadion. Briliáns volt.”

Azt állította, hogy a tárgy lassan repült a fák fölött, és leírta, hogy egy indigó színű plazma borította a jármű nagy részét, amely csont- vagy haránt alakú volt. Továbbá úgy saccolta, hogy a jármű körülbelül 51 méter hosszú, 18 méter széles és 6 méter magas. 

„A jármű lassan forgott a középpontja körül, miközben elektromos szikraszerű záport bocsátott ki, mindig a haladási iránnyal ellentétesen” – tette hozzá a Pentagon mérnöke. 

Elmondta, hogy először megpróbálta lefilmezni az UFO-t két nála lévő készülékkel, egy Motorola telefonnal és egy Sony HD kamerával, de a készülékek meghibásodtak. Amikor megpróbálta megörökíteni az UFO-t a kamerájával, csak statikus kép jelent meg. 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás