A Lidl egykori menedzsere elárulta, pontosan, mikor van a legnagyobb akció

Erről neked is tudnod kell!



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.
lidl vásárlás kedvezmény

A Lidl egy korábbi vezetőasszisztense elárulta, hogyan kaphatnak a vásárlók még többet a pénzükért az olcsó szupermarketben. 

Fotó: Róka László

Roo Dhissou a Netflix „24 Hours in Lidl” című műsorában elmondta, hogy van egy bizonyos időszak, amikor a vásárlók akár 60 százalékos kedvezményt is kaphatnak a teljes árú termékekből.

Roo szerint a legjobb időpont a vásárlásra az üzletekben országszerte délután 4 és 5 óra között van, mivel ekkor kezdődnek a leértékelések.

„Vannak meghatározott pontok a nap folyamán, amikor ellenőrzöd és feltöltöd azzal, ami kimaradt. Látni fogod, hogy (a termékeket) leértékelik, így még azelőtt meg tudod szerezni őket, mielőtt visszamennek a polcokra. Nem aznap vannak leárazva, mint más szupermarketekben, hanem általában két nappal előtte” – magyarázta Roo.

Catherine Shuttleworth, a szupermarket marketing-tanácsadója hozzátette: „Az első napon 30 százalékkal csökkentik a termékek árát, a második napon már 60 százalékkal.”

Egy másik trükk, amit az Egyesült Királyság hatodik legnagyobb szupermarketjéről megosztottak, hogy a vásárlók keresődíjat kaphatnak, ha történetesen tudnak egy kiemelkedő helyen lévő, könnyen megközelíthető és erős gyalogos- vagy forgalmi áramlással rendelkező helyszínről. A Lidl akár a teljes szabad tulajdonú ingatlanok vételárának 1,5 százalékát, vagy az első évi bérleti díj 10 százalékát is kifizetheti a jó tippért.

„Megjutalmazzák az embereket, az olyan hétköznapi embereket, mint te és én, hogy találjanak számukra olyan helyeket, ahová egy Lidl kerülhet” – tette hozzá Catherine.

(VIA)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás