Dráma a XX. kerületben: valószínűleg vezetés közben lett rosszul a busszal ütköző sofőr





A férfi sokak szerint az eszméletét is elvesztette. Próbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.05.06.
Módosítva: 2024.05.06.
buszbaleset XX. kerület halálos baleset busz

A tragikus végkimenetelű baleset még szombat (május 4.) délután történt a XX. kerületi szentlőrinci felüljárón. A Metropol információi szerint a 36-os busz a felüljárón haladt, amikor egy kocsi áthajtott a szemközti sávba, és egyenesen az ott haladó busznak ütközött. 

A kocsit vezető sofőr valószínűleg rosszul lett Fotó: Metropol

A tűzoltók azonnal a helyszínre siettek, ahogyan a mentősök is, ugyanis a kocsiban ülő sofőr súlyosan megsérült, míg úgy tudjuk, hogy a buszon lévő utasok közül négyen sérültek könnyebben:

Összeütközött egy busz és egy személyautó Budapest XX. kerületében, a Szentlőrinci úti felüljárón. Műszaki mentés céljából a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez

 – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A kocsi eleje teljesen összetört, a sofőr felőli oldala pedig olyannyira behorpadt, hogy az autót vezető férfit a tűzoltóknak kellett kiszabadítani a járműből:

Az ütközés következtében az autóba egy ember beszorult, akit az egységek kiszabadítottak, és átadtak a mentőszolgálat munkatársainak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták

 – tették hozzá. Úgy tudjuk, hogy a mentősök ezután többször is megpróbálták újraéleszteni, azonban minden erőfeszítésük ellenére a férfi a helyszínen elhunyt. 

Úgy tudjuk, hogy a buszon négyen megsérültek Fotó: Metropol

Lapunk úgy tudja, hogy az autót vezető férfi vélhetően rosszul lett vezetés közben, az eset idején arra haladó szemtanúk szerint ugyanis egyáltalán nem mentek gyorsan, a forgalom aznap inkább araszolt, a kocsit vezető sofőr pedig inkább csak átsodródott a másik oldalra. Sokak szerint ezért vagy nem volt eszméleténél, vagy pedig olyan rosszul volt, hogy már kormányozni sem tudott: 

Ahogyan hallottam, az a kocsi úgy ment, mintha nem is kormányozták volna

 – mondta egy akkor arra autózó férfi. Információink szerint így lehetséges, hogy a kocsit vezető férfi korántsem a balesetben, hanem a rosszulléte következtében vesztette életét. Azonban az eset körülményei egyelőre homályosak, azokat jelenleg is vizsgálják. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás