„Vigyázz magadra, szeretlek” – Ezek voltak az anya utolsó szavai párjához, mielőtt a szeme láttára meghalt

Végignézte a tragédiát, de semmit nem tehetett.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.05.26.
Módosítva: 2024.05.26.
baleset újszülött pénz

A brit Charlotte Lescott és Ali Watson 2018-ban kezdett egymással járni, majd miután megtudták, hogy gyerekük lesz, a jobb élet reményében Dubajba költöztek

mentő, mentősök, életmentés
Illusztráció / Fotó: unsplash

A pici megszületése után a barátaikkal indultak hajókirándulásra, de amikor a férfiak kitalálták, hogy jet skizni mennek, az anyuka a lányával, Soulie-val inkább a biztonságosabb nagy hajón maradt. 

Vigyázz magadra, szeretlek

– búcsúztatta párját, aki néhány perccel később a szeme láttára ütközött össze jet ski-oktatójával. Charlotte nem gondolt rögtön a legrosszabbra, látva a balesetet azt hitte, legfeljebb valamije eltörhetett a kedvesének. Csak miután egy barátja tragikus ábrázattal azt mondta neki, hogy mielőtt beszélnek, jobb, ha leül, akkor hasított bele a felismerés, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor élve látta Alit.

Az egész világom összeomlott. Csak arra emlékszem, hogy torkom szakadtából üvöltöttem

– idézte fel a LadBible-nek a borzalmas pillanatokat.

Azt akkor még nem is tudta, hogy párja életbiztosítása ilyen jellegű balesetekre nem terjedt ki, ráadásul egy csomó holmijuk még úton volt egy tengeri szállítmánnyal, de ki sem tudta váltani őket, mert minden a férfi nevén volt. Neki a babájával szó szerint semmije nem maradt.

Csak ő tartott életben, nélküle biztosan megbolondultam volna

– mondta. 

A kislány azóta négyéves lett, és egyre jobban hasonlít meghalt édesapjára. Ez tartja a lelket a picivel magára maradt anyukában is. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás