Fürdés közben hunyt el az angyalarcú 3 éves lány

A családot olyan tragédia sújtotta, amit soha nem fognak tudni elfelejteni.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.05.16.
Módosítva: 2024.05.16.
belefulladt kád baleset kislány fürdés

Egy ártatlan kisgyermek belefulladt a kádba, miután egyedül hagyták fürdeni úgy, hogy közben még folyt a víz a csapból.

gyertya gyász
Fotó: Pexels

Iris-Mae Aubreyt az édesanyja már megfulladva találta meg a dél-walesi Abetilleryben lévő családi házban. Tragikus módon a hároméves kislányt már nem lehetett megmenteni, és kevesebb mint egy órával később halottnak nyilvánították.

A vizsgálat során kiderült, hogy aznap Iris-Mae-t korán elhozták a bölcsődéjéből, mert rosszul lett. A nagymamája vigyázott rá, amíg az anyuka, Chelsea és az apukája, Ryan haza nem értek a munkából.

Miután lehányta a lány a pizsamáját, Ryan megfürdette. Később Chelsea ellenőrizte a vízállást, amikor még csak a lány derekáig ért. Ezután lement a földszintre, hogy magához vegyen egy törülközőt, mire 25 perccel később visszaért, már túl késő volt. Iris-Mae korábban gyakran szólt az anyjának, hogy tudassa vele: készen áll a kádból való kiszállásra. Caroline Saunders, a Gwent-i halottkém szerint úgy tűnt, hogy Iris-Mae-nek valahogy sikerült megnyitnia a kád csapját, amíg őrizetlenül maradt. Tragikus balesetnek minősítette a lány halálát.

„Ez egy szörnyű esemény volt, amin soha nem fogja túltenni magát a család” – nyilatkozta Caroline Saunders.

A GoFundMe oldal, amelyet Iris-Mae családjának megsegítésére hoztak létre a tragédiát követően, több mint 10 000 fontot ért el.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás