Elsápadt a férfi: egy hatalmas ufó szállt le előtte

A kempingben dolgozó férfi nem is akarta elhinni, amit látott.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.05.27.
Módosítva: 2024.05.27.
ufó Justin leszállóhely

Egy észak-karolinai férfi határozottan állítja, hogy egy bizarr földönkívüli találkozás során egy ufóba botlott, amely nagy teherbírású fémmel és titokzatos szőrmével volt kiegészítve.

UFO-k lepték el Mátyásdombot?
Fotó: Fer Gregory/Shutterstock

Justin Clontz, aki a Glamping Collective-nél dolgozik Haywood megyében, nem akart hinni a szemének, amikor munka közben megpillantotta az ufót. A luxuskemping állítólag egy hatalmas, azonosítatlan repülő tárgy leszállóhelyévé vált, és Justin teljesen elsápadt, amikor rábukkant az idegen tárgyra. 

Justin teljesen hitetlenkedve mesélte: „Tudod, hogy ez egyszer van az életben, nem történik meg minden nap.”

Egy munkatársával egy eldugott ösvényen bukkantak az objektumra Kanton közelében. A Justin által készített fotókon egy égetett szénszálas héj és egymáshoz csavarozott robusztus fémlemezek látszanak, a szélein pedig furcsa szőrdarabkák vannak. A tárgy olyan nehéz volt, hogy nem tudta felemelni, végül egy fűnyíró traktor segítségével vonszolták ki a területről. 

„Ha nem az ösvényen landolt volna, soha az életben nem találom meg. De szerencsém volt” – elmélkedett a férfi a Mirror szerint. Azt is megjegyezte, hogy az ufónak sikerült leereszkednie a fák közötti résen anélkül, hogy tüzet gyújtott volna. A felfedezés óta repülőgép-szakértőket keres, hogy azonosítsák az ufó eredetét.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás