Elegancia és múlt: Az AERON Andrássy úti Üzlete elkápráztatta a celebvilágot





Az Andrássy út elegáns sora újabb csillogó gyöngyszemmel gazdagodott, mikor az AERON, a női divat elitjének egyik meghatározó szereplője, új üzletet nyitott az Andrássy út 34. alatt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.06.
AERON póló stílusos divat

Az épület, melyet Ybl Miklós és Ungár Emil tervezett, idén ünnepli 150. évfordulóját, és most egy újabb történelmi pillanat részese lehet, hiszen a kifinomult női divat találkozik az elegáns múlttal.

 

Az AERON nem csupán egy divatmárka, hanem egy életstílus kifejeződése, melyet az Andrássy úti bolt belső tere is tükröz. Amint belépünk az üzletbe, az AERON design alapelveinek nyugalma és szofisztikáltsága ömlik felénk. Az enteriőr minden egyes részlete gondosan megtervezett, hogy az AERON vizuális nyelvezetét erősítse és kibontakoztassa.

Az idei szezonban a nosztalgia és a városi kikapcsolódás jegyében született meg az AERON tavaszi-nyári kollekciója. Az új ruhadarabokban megjelennek az áttetsző, kötött anyagok, melyek fehér-sárga csíkos formában vagy az A-motívum kalligrafikus mintaként kerültek felhasználásra selyemkeverék darabokon. Ahogyan Áron Eszter elmondta, a kollekció tervezése során a könnyedség és a frissesség voltak a fő iránytűk, melyek a városi nyár életérzését hivatottak visszaadni.

A tavaszi-nyári kollekcióban kiemelt szerepet kap a szatén, mely minden szezonban a best-selling anyaguk. Az idei nyári kollekcióban a szatén ruhadarabok klasszikus fekete és friss sárga színekben tündökölnek, különlegességüket pedig az adja, hogy fényes, irizáló felületük elegánsan csillan a napfényben.

A tervező Áron Eszter

Az AERON Essentials nevű új alapdarabokat is bemutatták. Ezek közé tartozik egy klasszikus fehér rövid ujjú póló, egy stílusos mintás selyemkendő és egy praktikus tote bag, amelyet – a tervező elmondása szerint – sosem hagyna otthon

Görög Zita is érdeklődve figyelte a kollekció legújabb darabjait

A tervező szerint az AERON igyekszik megteremteni azokat az alapvető darabokat, melyek minden nő gardróbjában helyet kapnak, és hozzájárulnak az öltözködésük stílusosságához és kényelméhez. A divat iránt érdeklődőknek egy fontos tanácsot is ad Áron Eszter: a könnyed és kényelmes darabok viselése a meleg időben. Egy maxi ruha vagy egy csíkos oversized ing a hozzáillő nadrággal szettben párosítva egyszerű, mégis stílusos választás

Az AERON Andrássy úti üzlete új koncepciót vezet be, mely túlmutat a hagyományos kiskereskedelmi formákon. Az egyes kollekciókat szezonális jelleggel kiegészítik különböző művészek alkotásai, így például Leila Guïnnefollau installációja.

Zséda is nagy rajongója a márkának, most is egy csinos AERON szettben érkezett

Az AERON nem csupán egy divatmárka, hanem egy életstílus is. Az Andrássy úti üzlet megnyitása új lehetőségeket teremt az AERON és rajongói közötti kapcsolat elmélyítésére, miközben a divat és a minőség iránti elkötelezettségüket is tovább erősíti.









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás