Volt, nincs: eltüntettek pár kínos képet Magyar Péterről





Igyekeznek titkolni a baloldal háttéremberei, hogy Magyar Péternek dolgoznak. Más kérdés, hogy mindezt elég amatőr módon teszik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.18.
Módosítva: 2024.04.18.
Magyar Péter baloldal Láng Balázs törlés Bajnai Gordon

Sorra hullanak ki a csontvázak abból a bizonyos szekrényből, amibe a Magyar Pétert támogató baloldali kulcsfigurákat rejtették.  

Láng Balázs korábban még büszkén posztolta a Magyarral közös szelfit, majd néhány nap múlva inkább törölte azt (Fotó: screenshot)

Magyar Péter március 15-ei rendezvényét például olyan személyek biztosították, akik Köves Zoltánhoz kötődnek. A Mandiner korábban arról írt, hogy Köves a biztonsági szakma jól ismert, számos baloldali kötődéssel rendelkező szereplője korábban, 2022-ben a hatpárti ellenzéki összefogás kampányában két cégével is megbízásokhoz jutott. 

Láng Balázs inkább törölte a képeket

De Magyar Péter mögött ott van az a Láng Balázs is, akit évtizedek óta szoros szálak fűzik a baloldalhoz, néhány esztendővel ezelőtt például Márki-Zay Péterért rajongott, 2019-ben pedig az MSZP kampányának egyik kulcsembereként dolgozott – ez volt az MSZP híres „patkányozós” időszaka. A 2006–2008 között a Kincstári Vagyoni Igazgatóság kommunikációs és PR-igazgatója volt, 2007-ben – vagyis szintén a Gyurcsány-kormány alatt – pedig a soha meg nem épült kormányzati negyedért felelős kommunikációs igazgatójaként tevékenykedett. 

A Blikk TV felvételein is ölelgették egymást, elvégre már elvtársak lettek, mindketten a dollárbaloldalhoz tartoznak (Fotó: Screenshot)

Bár Láng Balázs és Magyar Péter a Blikk által készített felvételeken jól láthatóan ölelkezett egy április eleji demonstráció színfalai mögött, a kommunikációs szakember jobbnak látta, ha törli a saját közösségi profiljáról a Magyarral készült közös képeket. Korábban Láng közösségi oldala olyan képekkel is tele volt, amelyeken a baloldal mellett mozgósított a 2022-es választáson, ám ezeknek a felvételeknek sincs már nyoma a profilján. Úgy tűnik, Láng Balázs a költekező életformájáról tanúskodó képeket is jobbnak látta törölni, hiszen a luxus ételfogyasztásait bemutató felvételeket is leradírozta Facebook-oldaláról.

Bajnai Gordon is előbújt

Úgy tűnik, nincs új a nap alatt: az ismételten felbukkanó baloldali messiások mögött rendszeresen feltűnnek a Datadat Professional Kft.-hez kapcsolódó figurák. Ismert, a nemzetközi cégcsoport Magyarországi vállalkozása Gyurcsány Ferenc korábbi tanácsadójának, Dessewffy Tibornak, valamint Bajnai Gordon volt miniszterelnöknek, Szigetvári Viktor korábbi államtitkárnak és Ficsor Ádám korábbi titokminiszternek az érdekeltségébe tartozik.

A cégadatokból kiderül, hogy a Magyar Péter közösségének honlapján megjelenő vállalat lényegében nem más, mint a Datadat-cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata, a Datadat GmbH, amelyet nemes egyszerűséggel átneveztek Ficsor Ádámék.

 A cég tulajdonosi köre nem változott, az ügyvezető továbbra is az egykori baloldali titkosszolgálati miniszter, és az Estratos Digital székhelye is megegyezik a jogelőd Datadat GmbH címével.

Emlékezetes, ehhez az Ausztriában bejegyzett céghez érkezett az Amerikából küldött guruló dollárok jelentős része. A Datadat GmbH-t bízta ugyanis meg Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalma a baloldal kultúraváltónak titulált kampánya lebonyolításával. A bécsi székhelyű cég nem kevesebb, mint 1,4 milliárd forintot zsebelt be az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének mozgalmától.

A dollármédia is beállt Magyar mögé

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője korábban a Telex olvasóinak hívta fel a figyelmét arra egy videóban, hogy a baloldali dollármédia is beállt Magyar mögé.

14 cikket írogatnak naponta Magyar Péterről…

– szembesítette a baloldali médium riporterét a tényekkel Kocsis Máté. Az újságíró pár kínosan töltött másodperc után jobbnak látta, ha nem reagál az elhangzottakra, inkább megpróbálta átterelni a témát valami másra – emlékeztet a Ripost

Íme a Ripost Magyar Péterről készült korábbi videója:

 





 





Ezeket olvastad már?
Naposan indul a május, ám hamar kimutatja a foga fehérjét: a fél országra figyelmeztetést adtak ki

Naposan indul a május, ám hamar kimutatja a foga fehérjét: a fél országra figyelmeztetést adtak ki

Borzalmas tragédia: Meghalt a 2 éves kisfiú, aki kiesett az ugrálóvárból a szélviharban

Borzalmas tragédia: Meghalt a 2 éves kisfiú, aki kiesett az ugrálóvárból a szélviharban

Nógrádi György a Metropolnak: így lehet újra béke Európában

Nógrádi György a Metropolnak: így lehet újra béke Európában

Feldarabolt emberi maradványokat találtak, végre kiderült, ki az áldozat

Feldarabolt emberi maradványokat találtak, végre kiderült, ki az áldozat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás