Újabb fejlemények az eltűnt Norbertről – ezt derítette ki az ikertestvére





Norbert ikernővére, Brigitta egész Gyált felforgatta eltűnt testvére után és eközben olyan dolgokat tudott meg, amik azzal a szörnyű éjszakával kapcsolatosak, amikor öccse eltűnt.



Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.04.12.
eltűnt Gyál keresi körözés rendőrség

Az éj leple alatt tűnt el Gyálról egy 41 éves férfi április 7-én, akit azóta folyamatosan keresnek szerettei. Kovács Norbert eltűnésének körülményeiről ikernővérétől, Kovács Brigittától tudta meg a legfrissebb részleteket a Metropol.

Kovács Norbertet a rendőrség továbbra is keresi. (Képünk illusztráció) / Fotó: Pixabay

Mi továbbra is keressük, de sehol nem találjuk. Már a civil szervezetektől kezdve mindenkire számítanánk, de hiába, mert senki nem jön segíteni

– panaszkodott lapunknak Brigitta, aki már többször bement a rendőrségre, ahol egyelőre semmi újat nem tudtak neki mondani. A eltűnti körözést kiadták. 

Azt várnánk, hogy küldjenek kereső csapatokat, keresőkutyákat, drónokat, de egyelőre semmi fejlemény. Mi azóta is egész nap az utcákat járjuk és kérdezősködünk, hátha valaki hallott róla valamit

– mondta kétségbeesetten Brigitta. A Ripost Norbert eltűnésének harmadik napján érte őt utol, amikor épp a rendőrségre tartott, hogy feljelentést tegyen Norbert két barátja ellen, hátha kihallgatják őket.

„A múltkor mentünk a rendőrségre megtenni a feljelentést, de azt mondták, már egyszer bejelentést tettünk az ügyben és akkor mindent elmondtunk, nincs szükség újabbra” – mesélte Brigitta.

Az egyik barátja, akiről akkor beszélni akartunk, azóta is írogat nekünk arról, hogy szerinte nő-ügy lehet a dologban.

Kovács Norbert szombatról vasárnapra virradóan, éjjel 1 óra körül ment el cigiért a közeli dohányboltba egy fekete kabátban és egy fekete farmerben. Brigitta Norbert eltűnése után többektől azt hallotta, hogy utoljára két barátjával látták. Azóta az is kiderült, hogy nem akkor éjjel, hanem annál korábban találkoztak vele. Egyikük szerint Norbert egy nő autójába szállhatott be és azzal mehetett máshová, ezért nem találták Gyálon.

Ez összefügghet azzal, hogy Brigitta az egyik gyáli patikában is érdeklődött, nem látták-e a testvérét, ahol a kérésére visszanézték a biztonsági kamera felvételét, amin az volt kivehető, hogy Norbert nem tudott felszállni a buszra, mert nem volt nála pénz jegyre.

Pár közös ismerősünk mondta, hogy Norbert hívta őket éjjel, de összefüggéstelenül beszélt és olyasmit mondott: »Gyertek értem, mert nem vagyok jól, de nem tudom, hol vagyok.«

– mesélte el lapunknak Brigitta. Szerinte az is elképzelhető, hogy egy nő autójából szállt ki valahol, majd nem talált haza, esetleg Norbertet bántotta az, akivel az eltűnése éjszakáján együtt lehetett.

A 161-165 cm magas, 75 kg súlyú, sportos testalkatú, szőke rövid hajú férfit a hatóságok is keresik, a fotóját IDE kattintva tudod megnézni! Ha bármit tudsz Norbert hollétéről vagy eltűnéséről, a Dabasi Rendőrkapitányságon tudod jelezni, ahol ezzel kapcsolatban további információt találsz.

 





 





Ezeket olvastad már?
Mi a szösz: Kiakadtak a budapestiek a várost elárasztó vattaszőnyegtől

Mi a szösz: Kiakadtak a budapestiek a várost elárasztó vattaszőnyegtől

Európa egyre közelebb a nukleáris háborúhoz

Európa egyre közelebb a nukleáris háborúhoz

Müller Péter is megkapta a Gondosórát

Müller Péter is megkapta a Gondosórát

Tombolnak az eltűnt kisgyerekek szülei: miért költenek ennyit Maddie felkutatására?

Tombolnak az eltűnt kisgyerekek szülei: miért költenek ennyit Maddie felkutatására?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás