„55 éves vagyok és gyereket várok a 24 éves páromtól, mindenki kiakadt, de nem érdekel”





Az 55 éves nő házassága a 24 éves szerelmével már tavaly is heves vitát váltott ki az interneten, most pedig a terhességről szóló bejelentésük ismét felszította a kedélyeket.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.04.11.
korkülönbség lombikbébi program terhesség felháborodás

A kor csak egy szám, szokták mondani, amivel a furcsa párosunk biztos egyet is ért, hiszen az 55 éves Alina Lozano és a 24 éves Jim Velásquez tavaly novemberben kötötte össze az életét. A köztük lévő 31 év korkülönbség már akkor is nagyon megosztotta az embereket, – főleg, hogy a hölgy a jóval idősebb a kapcsolatban – most pedig bejelentették, hogy első gyermeküket várják. Mondanunk sem kell, hogy ez újabb indulatokat szabadított el az interneten.

terhes
A kommentelők szerint a 24 éves influenszer csak a pénz miatt van az 55 éves nővel 

Alina elmondása szerint annak köszönheti a kései gyermekáldást, hogy sikeresen átesett a fogamzást segítő IVF (lombikbébi program) kezeléseken. A boldog pár – akiknek együttesen több mint egymillió Instagram-követőjük van – a közösségi médiában számolt be a hírről, ami még az elkötelezett követőik megdöbbentette

Alina, aki Jimmel Kolumbiában él, bevallotta, hogy a pár először természetes úton próbált teherbe esni, de amikor nem jártak sikerrel, lombikbébi programhoz folyamodtak. A színésznőként dolgozó Alina sok kérdést kapott az üggyel kapcsolatban, sokan az anyagiakra voltak kíváncsiak, a nő pedig elmondta, hogy piszkosul drága volt a dolog, de neki minden pénzt megért.

Így ismét előjöttek azok a kommentelők is, akik szerint a nő 24 éves férje, aki influenszerként „dolgozik” csak a pénz miatt van vele és nem szerelemből.

Azért van kapcsolatom Jimmel, mert ő egy önellátó ember, és nem vagyok az letartója. Egyáltalán nem támogatom anyagilag, amikor összejöttünk a közösségi média mellett modellkedésből és színészetből is keresett pénzt

– idézi a Mirror Alina szavait, amit még az esküvőjük után mondott.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás