Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit





Magyar Péter azért alázhatta folyamatosan egykori feleségét, Varga Juditot, mert képtelen volt megemészteni, hogy sikeres, ő pedig csak egy kitartott férj.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.28.
Magyar Péter nárcisztikus férfi személyi szabadság megsértése Varga Judit házasság

Elképesztő részleteket árult el Magyar Péterrel való házasságáról Varga Judit egykori igazságügyi miniszter a szerda este adott exkluzív interjújában. A FrizbiTV-ben több olyan konkrét esetet is felhozott, ami arra utal, hogy a férfi féltékeny volt a komoly politikai karriert befutó, okos feleségére, miközben saját magát csak egy tehetetlen, kitartott férjnek látta

ev sportoloja-2019-137-BS
A sikeres Varga Judit mellett Magyar Péternek nem termett sok babér. / Fotó: Bánkuti Sándor

A volt feleség beszámolója szerint Magyar Péter előszeretettel hangoztatta mindig, hogy az ő keresztapja Mádl Ferenc volt köztársasági elnök, a nagyapja pedig Erőss Pál legfelsőbb bírósági bíró volt. Varga Judit úgy látta, hogy csak azért, mert Magyar egy ilyen szerencsés budai családba született, gyakran lenézett, nyilvánosan megalázott másokat.

A kezdeti nagy szerelem után így tett saját feleségével és nagyobbik gyermekével is Magyar Péter. Az interjúban konkrét esetek is elhangzanak, amiből az derül ki, hogy 

a férfinek komoly önértékelési problémái vannak, amit sokszor az erőszakos, flegma vagy éppen bántó stílusával próbál leplezni. 

A bécsi bál

Varga Judit például a beszélgetés során felidézett egy esetet, amikor 2019-ben miniszterként meghívták őt és férjét a Bécsi Magyar Bálra. Varga Juditnak miniszterként, kiemelt díszvendégként a bécsi polgármester mellett volt a protokollhelye. Ezen azonban Magyar Péter kiakadt, és azon pufogott, hogy miért nem ő ül a fő helyen. 

Ezért, amikor ő már szmokingban, én pedig báli ruhában állunk a szállodában, várnak ránk, hogy indulna az egész bál, mégiscsak a magyar miniszter a fő vendég, ő fogta magát és szmokingostól befeküdt az ágyba, elkezdett internetezni és közölte, hogy nem megy sehova. Próbáltam telefonálni, hogy várjanak még és rimánkodtam neki, és akkor ahogy jött neki ez a furcsa viselkedés, úgy el is tűnt...

– Varga Judit elmondása szerint ezek után nem volt könnyű feladat a kamerákba beszélni és a bálon részt venni. 

A balatoni vita

A volt politikus egy balatoni családi eseményt is megosztott a nézőkkel. 

Ott voltunk Balatonhenyén, a kisebbik fiam negyedik születésnapját ünnepeltük. Már nem is tudom, hogy mitől, de egyszer csak bekattant. Egy vita végén ellopta a táskámat, bezárkózott a vendégszobába és közölte, hogy nem megy sehova. Ott volt az egész család. Az apósom, a szüleim, a gyerekek az autóban. Ő így viselkedett, amikor már nem tudott nyomást gyakorolni rám, hogy úgy viselkedjek, ahogy ő akarja.

Az exminiszter szerint ez a viselkedés neki és a családnak is nagyon fura, és félelmetes is volt egyben. Varga Judit elmondása szerint olyan eset is volt többször, hogy Magyar Péter az autó elé állt, kukákat borogatott elé vagy beült a hátsó ülésre, hogy a felesége ne tudjon elmenni.

Varga Judit ennek kapcsán idézte fel azt az esetet is, amikor Magyar Péter bezárta őt egy szobába, és 

végül a nagyobbik fiának kellett egy másik kulccsal kiszabadítania őt. 

Elmondása szerint a gyerekek erre az esetre a mai napig emlékeznek. 

Itt nézheted meg a témában a Bors videóját: 

@borsonline Mit gondolnál arról az emberről, aki titkos hangfelvételt készít a saját családtagjairól, hogy aztán felhasználja ellenük? #bors #vargajudit #magyarpeter #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

 

A közel kétórás interjút itt lehet visszanézni:





 





Ezeket olvastad már?
Közleményt adtak ki a benzin és a gázolaj áráról

Közleményt adtak ki a benzin és a gázolaj áráról

Gondoltad volna, hogy évtizedekig nem volt kapcsolat a Margit híd és a Margit-sziget között - Galéria

Gondoltad volna, hogy évtizedekig nem volt kapcsolat a Margit híd és a Margit-sziget között - Galéria

Minden délután lefeküdt szunyókálni a családanya: szörnyű, mi történt vele

Minden délután lefeküdt szunyókálni a családanya: szörnyű, mi történt vele

Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás