Drámai fotó: Holtan találták a fülkében a magyar kamionost – Ez okozta szörnyű halálát





Rejtélyes haláleset borzolja a kedélyeket a békés olasz város, Vicenza környékén, ahol egy magyar kamionos holttestére bukkantak a reggeli műszakba érkező munkások.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.07.
Módosítva: 2024.02.07.
szív teherautó indul magyar sofőr

Egy parkolóban veszteglő kamionra figyeltek fel Signolo ipartelepén, egy raktárépület előtt, a reggeli műszakba érkezők. A jármű papírjait ellenőrizték, így derült ki, hogy az 58 éves magyar sofőr, Zsolt, már előző este felpakolt, és indulásra készen állt. 

Signolo, Vicenza, ipartelep, magyar kamionos halála
A signolói ipartelep, ahol a tragédia történt Fotó: Google Maps

Már előző délután minden dokumentumot kitöltött, így másnap, a reggeli órákban régen úton kellett volna lennie. A fülkén diszkréten kopogtató raktáros először nem gondolt semmi rosszra. A raktár egy ipartelep szélén áll, a sofőrt azonban sehol nem találták. Valójában senkit sem zavart volna az ottléte, ha nem a rakodást segítő rámpa közelében állította volna le a kamiont. Végül, hosszas tanakodás után kinyitották a teherautó fülkéjét és akkor szembesültek a szörnyű ténnyel: a vezető már órák óta halott.

A mentők vizsgálata szerint szívinfarktus végzett a fülkébe zárkózott Zsolttal, aki így segítséget sem tudott hívni magához. A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a tragédia február 2-án, pénteken következett be. Zsoltra a vezetőülésben találtak rá, vélhetően már indulni akart, amikor a szíve hirtelen felmondta a szolgálatot. A drámai történés helyszínét itt nézheted meg. 

Balesetben halt meg a magyar sofőr Ausztriában

A legutóbbi tragikus eset tavaly novemberben következett be. Az általa vezetett teherautóval balesetet szenvedett és meghalt egy 48 éves magyar vezető Ausztriában az innvierteli B137-es főúton. A sofőr Schärding irányába tartva este 20 óra körül a padkára hajtott, a teherautó ekkor megcsúszott és a szembejövő sávban a szalagkorlátot áttörve a töltésen felborult. A sofőr kizuhant a vezetőfülkéből és a jármű alá került. A kiérkező mentőorvos már csak a sofőr halálát tudta megállapítani.





 





Ezeket olvastad már?
Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Az Androidosok dühöngenek: újabb hasznos funkciókat vettek el tőlük

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Emberölés Miskolcon: holttestet talált a rendőrség

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Megrázó fordulat a szentesi emberölés ügyében: holttan találták a gyanúsítottat

Borzasztó baleset Csepelen: tarolt a HÉV

Borzasztó baleset Csepelen: tarolt a HÉV

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás