Zöld fény villant, UFO landolt az iskola udvarán, kitört a pánik





Kiderült az igazság a nem mindennapi eset kapcsán.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.01.30.
UFO gondnok iskola

Sokkot kaptak a diákok kedd reggel, amikor iskolájuk udvarán leszállt egy idegen űrhajó. Azonnal kitört a pánik a gyepen landolt UFO láttán. 

Fotó: Pixabay

A yorki Lord Deramore Általános iskola előtt azonnal sátort állítottak a lezuhant objektum fölé és riasztották a hatóság embereit. Több szemtanú szerint zöld fény kíséretében zuhant le az UFO, amiből aztán hosszú percekig omlott a füst. 

Az udvar érintett területét elzárták a diákok elől, a rendőrség még őröket is állított. Az iskola igazgatója pedig mindenkit nyugalomra próbált inteni. 

Még nagyobb lett az izgalom, amikor kiderült, hogy az iskola gondnoka, Ian Wyatt fedezte fel a lezuhant UFO-t. A férfi nagyon rosszul lett, miután kapcsolatba került valamilyen rejtélyes zöld nyálkával. A mentőautóban feküdve Wyatt úr azt mondta, hogy a nyálkát az iskola ajtaján és ablakain látta, vagyis attól fél, hogy az idegenek megpróbáltak betörni az intézménybe. 

Persze nem kellett sok idő, és kiderült, hogy csupán egy csínyről van szó, egy igazán alaposan kitervelt átverésről. Az idegenek invázióját Helen Smith hatodik évfolyamos tanár rendezte meg. Természetesen bevonva és a diákok számára még élethűbbé téve a rendőrség és törvényszéki helyszínelők csapatait. 

A brit lapoknak nyilatkozva az oktatási intézmény igazgatója, Rourke úr elmondta, hogy a megrendezett egy volt a megnyitója az iskola kreatív írással, történetmeséléssel és drámával foglalkozó tematikus hetének. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás