Most közölte a rendőrség: hatalmas előrelépés a Thököly úti gyilkosság ügyében

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.29.
Módosítva: 2024.01.29.
tragédia gyilkosság Thököly út rendőrség

A Metropol is beszámolt róla, hogy január 27-én a késő esti órákban szörnyű tragédia történt a VII. kerületben a Thököly úton egy kisvendéglő előtt, ugyanis egy szóváltást követően dulakodás alakult ki, aminek folyamán egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit elütött egy autó, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt – az elkövető elmenekült a helyszínről.

sziréna
Illusztráció / Fotó: Pixabay

A rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi a férfit, aki ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya 01000/381/2024. bűnügyi számon eljárást folytat gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt. A Police.hu-n most fontos információ jelent meg az üggyel kapcsolatban, ugyanis úgy tűnik, hogy sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt.

A rendőrség információi alapján a 34 éves Dorák Gábor volt az, aki a dulakodás közben az útra lökte az áldozatot – egyelőre még keresik őt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételen látható Dorák Gábort felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ide kattintva lehet megtekinteni, hogy néz ki a gyanúsított.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás