Lesz még rosszabb?! Teljesen megbolondul az időjárás





Mutatjuk, milyen idő vár ránk a következő napokban.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.01.08.
előrejelzés hószállingózás időjárás fagy

Az elmúlt napok időjárása ismét ízelítőt adott a téli hidegből. S ha a lehűlés önmagában nem lett volna elég, még az erős szél is bezavart – olyannyira, hogy több vármegyére is riasztást adtak ki miatta.

Időjárás hideg fagyos reggelek kabát
A héten minden hétköznap elkel majd a télikabát – Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ami a folytatást illeti, nos, egy darabig nem számíthatunk melegedésre. A következő két napban mínuszokkal indul a reggel, de lesz itt havazás, na meg persze csontig hatoló fagy is... Mutatjuk a kicsit sem szívderítő részleteket:

Kedden észak, északkelet felől tovább csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap, de a délnyugati tájakon még mindig borongós idő valószínű, és itt továbbra is szállingózhat a hó. Az ÉK-i szél erős marad. Reggel –11 és –3, délután –4 és +1 fok lesz.

Szerdán az ország nagy részén derült, száraz, fagyos időre számíthatunk. Nem lesz csapadék. Reggel –7, délután 0 fok lesz.

Csütörtökön eleinte sok napsütés várható, majd északkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és az északkeleti tájakon hószállingózás is előfordul. +1, +3 fok valószínű.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. Marad a kemény reggeli fagy, délután +2, +3 fok ígérkezik – írja előrejelzésében a Köpönyeg.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás