Kiderült: egy tini volt, aki elkötött egy BMW-t és áttörte a családi ház kerítését Pesterzsébeten – fotók





Megkaptuk a választ a rendőrségtől, mi történt Pesterzsébeten karácsonykor, amikor egy BMW-s belehajtott egy ház kerítésébe és centikre az egyik szobától állt meg. A család borzalmas pillanatokat élt át.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.01.05.
ház XX Kerületi Rendőrkapitányság baleset bmw tini

Korábban a Bors számolt be a nem mindennapi esetről. Az egyik kerületi Facebook-csoportban írta ki egy, a neve elhallgatását kérő férfi: hajszálon múlt, hogy nem lett tragédia a vége annak, ami velük történt. Karácsony éjjel egy megvadult sofőr ébresztette őket, a BMW-s nagy sebességgel hajtott át az utcájukon, majd áttörte járművével édesapja otthonának a kerítését.

A megvadult autós egy fát, a kerítést és egy KRESZ-táblát is kidöntött / Olvasói fotó

Azt hiszem, sokunk nevében beszélek, ha azt mondom, elférne néhány fekvőrendőr a Nyáry Pál utcán is. Édesapám kerítését kapta telibe ez a BMW-s. Pár méteren múlt, hogy ez a gyönyörű, kék autó nem a házat találta el, ahol az utca felőli szobában apukám aludt 

– írta a riasztó sorokat a tavalyi, december 26-ai posztjában a férfi.  

Óriási pusztítást végzett 

A posztoló megosztotta lapunkkal a balesetről készült képeket, amelyeken látszik: a száguldozó hatalmas pusztítást végzett: egy rendőr- és egy tűzoltóautót is riasztani kellett az ütközés után. Nemhiába: a sofőr ugyanis olyan nagy sebességgel vezetett, hogy nemcsak a kerítésen gázolt át, hanem egy egyenrangú kereszteződést jelző KRESZ-táblán is áthajtott, végül pedig totálkárosan landolt egy fának ütközve

Megsérült az autós  

Megkerestük a XX. Kerületi Rendőrkapitányságot, hogy kiderítsük, milyen körülmények között történt pontosan a baleset. Válaszukból kiderül, hogy egy 17 éves fiú lopta a kék BMW-t, majd kilométereken át száguldozott a városban, mielőtt áttörte a pesterzsébeti család kerítését.  

„A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. december 26-án 2 óra 30 perc körül egy 17 éves fiú a tulajdonos beleegyezése nélkül indított be egy autót Budapest VIII. kerületében. A kocsival a XX. kerületi Nyáry Pál utcában egy kerítésbe hajtott, valamint egy jelzőtáblát is kidöntött. A baleset során a fiú könnyű sérülést szenvedett” – közölte a BRFK Kommunikációs Osztálya.  

Egy tinédzser okozta a súlyos balesetet / Olvasói fotó
A BMW felborult, vezetője, a 17 éves fiú pedig megsérült / Olvasói fotó

Kórházban kötött ki

Azt is írták, hogy a 17 éves fiút előállították a XX. Kerületi Rendőrkapitányságra, majd a mentők további vizsgálatok céljából kórházba vitték.  

„A fiúval szemben feljelentés alapján a XX. Kerületi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett miatt nyomozást rendelt el. Gyanúsítotti kihallgatására eddig nem került sor. A körülményeit a BRFK szabálysértési eljárásban vizsgálja” – tájékoztatta lapunkat a rendőrség. 





 





Ezeket olvastad már?
Menczer: Magyar Péter a baloldal embere! A következő csalódás

Menczer: Magyar Péter a baloldal embere! A következő csalódás

Mitől fél Magyar Péter? Testőrök lepték el a vasúti kocsit

Mitől fél Magyar Péter? Testőrök lepték el a vasúti kocsit

Kiadták a risztást, mindent letarol a zápor és a jégeső

Kiadták a risztást, mindent letarol a zápor és a jégeső

Hogyan maradhatott érintetlen Budapest szívében egy zöld sziget, a Sas-hegy - Galéria

Hogyan maradhatott érintetlen Budapest szívében egy zöld sziget, a Sas-hegy - Galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás