Így spóroljunk az árfigyelővel!





Tudatos tervezéssel pénzt és időt is megtakaríthatunk a nagybevásárlásnál, ebben pedig nagy segítségünkre lehet 2024-ben is az online árfigyelő. Mutatjuk, hogyan használjuk!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.06.
élelmiszer rendszer vásárlás

1. Naponta frissül

Az online árfigyelő rendszerrel (arfigyelo.gvh.hu) hat kereskedelmi lánc több mint hatvan termékének az árát tudjuk összehasonlítani. Az oldalon található adatok minden reggel legkésőbb hajnal 4 óráig frissülnek, ezért érdemes előre összeírni a bevásárlólistát, és a vásárlás napján összehasonlítani a termékek árait.

 

2. Keressünk a térképen!

Az üzleteket megkereshetjük a térképen, de sokkal egyszerűbb, ha megadjuk a tartózkodási helyünket, így a boltkereső funkció segítségével kiválaszthatjuk a térképen a közvetlen környezetünkben elérhető boltokat.

 

3. Adjuk a kedvencekhez!

Ha a kedvenc üzleteinket hozzáadjuk a listához, a rendszer összehasonlítja, melyik helyen juthatunk hozzá a legolcsóbban a kiválasztott élelmiszerhez. Azt is beállíthatjuk, hogy a keresésnél ne csak a favorizált üzleteinkben elérhető élelmiszereket, hanem az összes bolt ajánlatát is vegye figyelembe.

Fotó: Lakatos Péter

4. Növekvő sorrendben

A termékeket nemcsak az ár alapján, hanem az egységár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendbe is rendezhetjük. Így már nincs szükség arra, hogy az élelmiszereket a kilogramm-, liter- vagy darabár alapján hasonlítsuk össze, hiszen ezt a rendszer automatikusan elvégzi helyettünk.

 

5. Versenyben a saját márkával

A népszerű márkák termékei mellett az áruházak saját márkás készítményeit is láthatjuk, így azt is könnyen összehasonlíthatjuk, melyik üzleté olcsóbb. Gyakran a saját márkások ára kedvezőbb, miközben ugyanolyan minőséget kínálnak, mint a népszerű árucikkek.

 

6. Keressük az akciókat!

Ha egy terméknél százalékjelet látunk, és az árat piros színnel jelölik, az azt jelzi, hogy az adott üzletben akciós a termék. Ha az információ ikonra kattintunk, láthatjuk az eredeti árat is, így kiszámolhatjuk, hány százalékot spórolhatunk meg.

 

7. Ne érkezzünk potyára!

A termékleírásban azt is láthatjuk, hány üzletben érhető el az adott termék. Ha nem mindenhol kapható, még a vásárlás előtt ellenőrizzük, hogy a közelünkben lévő boltban van-e az adott élelmiszer, így biztos, hogy nem érkezünk feleslegesen.

 

8. Legolcsóbbtól a legdrágábbig

Ha egy üzletlánc boltonként eltérő árakon árulja ugyanazt az élelmiszert, a termékleírásban megjelenik a legalacsonyabb és legmagasabb ár. Ha pontosabb összeget szeretnénk tudni, érdemes arra a boltra rákeresni, ahol tervezzük a vásárlást.

 

9. Megosztható bevásárlólista

A kiválasztott élelmiszert hozzáadhatjuk a bevásárlólistánkhoz, amit megoszthatunk ismerőseinkkel, családtagjainkkal. A termékek mennyiségét utólag is módosíthatjuk, törölhetjük, de arra figyeljünk, hogy a rendszer hajnali 2 óráig tárolja a listát, ezután automatikusan törlésre kerül.





 





Ezeket olvastad már?
Napok kérdése és újra itt a káprázatos strandidő

Napok kérdése és újra itt a káprázatos strandidő

Itt a mérleg Karácsony Gergely ígéreteiről: nem tud mivel kampányolni, mert öt évig nem csinált semmit – a csődön kívül...

Itt a mérleg Karácsony Gergely ígéreteiről: nem tud mivel kampányolni, mert öt évig nem csinált semmit – a csődön kívül...

Teherbe ejtett egy 14 éves lányt, kőkemény ítélettel sújtotta a bíró

Teherbe ejtett egy 14 éves lányt, kőkemény ítélettel sújtotta a bíró

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Fia gördeszkájával verte agyon a feleségét, amíg a rendőrök az ajtóban álltak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás