Senki sincs már biztonságban: fosófantomok terrorizálják az erzsébetvárosi lakókat





A helyiek szerint nem egy emberről lehet szó, mert több utcából is jelentettek hasonlóan gusztustalan eseteket. Ki a lépcsőkön, ki a kapualjban találkozott az egyáltalán nem várt meglepetéscsomaggal.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.01.17.
Módosítva: 2024.01.17.
fantom Erzsébetváros háborgás VII. kerület

Többen is háborognak a VII. kerületben, ugyanis fosófantom – vagy éppen -fantomok – garázdálkodnak egy ideje a környéken. A Metropol a helyiektől úgy tudja, hogy az illetők nem cécóznak: beosonnak a házakba, ahol kapualjba, a bejárati lépcsőre vagy éppen a lakásokhoz vezető lépcsősorra csinálnak, a végterméket pedig szó nélkül otthagyják. 

A fantomoknak semmi sem szent, lépcsőházakba, kapualjba, lépcső közepére is odacsinálnak (Fotó: Pexels – Illusztráció)

A helyiek már a kiborulás szélén állnak, ugyanis elmondták, hogy bár egyszer-egyszer korábban is találkoztak ilyesmivel, de az utóbbi időben igencsak elharapódzott a dolog, és már nagyon elegük van az áldatlan állapotokból. Egyikük nemrégiben a kapualjban talált egy méretes csomagot.

Majdnem bele is léptem, ott díszelgett a kukák mellett. Az biztos, hogy nem kutya volt, ismerjük a házban lakó kutyásokat. Évek óta itt élnek, soha nem volt ilyen probléma velük, szóval biztos, nem ők, hanem egy ember volt

– mondta. A lakó nem érti, ki és miért osont be azért, hogy a kukák mellé csináljon, de azt hallotta, problémája nem egyedi. Már a Wesselényi, a Nefelejcs, az Akácfa és a Murányi utcából is jelezték, hogy szembesültek egy-egy nem várt meglepetéssel az ismeretlen fantomoktól. 

Most már nagyon elegünk van belőle, mert múltkor már a lépcsőn volt egy hatalmas halom. Nem tudom, ki vagy kik űznek sportot ebből, mert az utóbbi időben egyre több helyről hallom, hogy ez náluk is probléma

– mondta egy nő. Hozzátette, bár azt pontosan tudják, hogy a kerületben rengeteg hostel és kivehető szálláshely található, ahol sok külföldi fordul meg, nem gondolják, hogy ők piszkítanának a lépcsőházakba.

Velük itt eddig sem volt gond ilyen tekintetben, pedig már majdnem egy évtizede vannak szállások a házban, a lakások negyede vagy talán a fele is ilyen már. Attól tartunk, hogy egy mostanában felbukkanó piás- vagy hajléktalanbanda tagjai lehetnek

– vélekedett az elkeseredett nő. 





 





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Megdöbbentő hírek érkeztek az egri vasútállomáson áramütést szenvedett fiúról - videó

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Új párjával ölette meg exét a 19 éves lány

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Egy monacoi bankszámlára is került a Lánchíd-pénzből?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás