Ennek a 3 csillagjegynek nagyon szerencsétlenül alakul a szombatja, ha nem vigyáznak





Nagyon oda kell ma figyelni a jelekre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.27.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

2024. január 27.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szombaton homokszem kerülhet a gépezetbe, egész pontosan a napi rutinjába, ami jelenthet egy váratlan meghibásodást, de akár azt is, hogy valaki hirtelen, és nagy meglepetést okozva betoppan önhöz. Emiatt át kell szerveznie talán az egész napját.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma egy hirtelen ötlettől vezérelve nagyon impulzívan cselekedhet, és emiatt keletkezhet egy kisebb kár is. Azért nem érdemes túlságosan aggódnia. Bárkivel előfordulhat az ilyesmi, éppen ettől vagyunk emberek. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igyekezzen ma kerülni azokat az embereket, akinek közös jellemzője, hogy annyi erőt, energiát szívnak el a környezetükből, amennyit csak lehet. Ők azok, akinek a jelenlétében mindig hamar elfárad, tudja, az igazi energiavámpírok. Meglátja, hogy feltöltődnek a raktárai, ha egy picit szünetelteti a találkozásokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szombaton szuper ötletei lesznek, de annál jobban úgy érezheti, csak azért nem tudja ezeket megvalósítani, mert gúzsba köti a rögvalóság, vagy egy kapcsolata, amelyben képtelen megújulni. Lehet, hogy szüksége lenne egy kis térre, levegőre.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A szombati napnak így, vagy úgy, de tartós hatása lesz a jövőjére, így legyen óvatos, amikor egy váratlan helyzet, vagy egy váratlanul betoppanó személy át akarja írni a programját. Tartsa kontroll alatt a dolgokat és annak, aki ezt meg akarja fúrni, mondjon egy jól érthető nemet!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön nem bosszúálló természet, mégis, amikor sérelem ér bennünket, zsigeri reakció, hogy mindezt meg szeretnénk torolni. Ma önnel is megtörténhet, hogy valaki megsérti, vagy megpróbálja kellemetlen helyzetbe hozni, de ne engedjen az ösztöneinek! 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szombaton igazán ne lepődjön meg, ha nem minden alakul pontosan úgy, ahogyan azt gondolta. Egy váratlan esemény, vagy egy személy felbukkanása ugyanis megzavarhatja a jól eltervezett programját. Legyen rugalmas, mert valószínűleg mindennek pontosan úgy kell történnie, ahogy ma megesik.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Elég volt abból, hogy mindenki nyűgét magára veszi! Törődjön ma elsősorban önmagával, a regenerálódással, és ha úgy tetszik, vegyen ki szabadságot mindenki mással kapcsolatban. Aki pedig megpróbál áttörni a tűzfalán, azt tiltsa ki egy időre. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Itt lenne az ideje annak, hogy az élete valamely területén áttekintse, mi az, amire szüksége van és mi az, amire már nem. És ez nem csak a íróasztala tartalmára lehet igaz, hanem az emberi kapcsolataira is... Főleg, ha vannak ön körül mérgező emberek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szombaton valakivel, akivel már egy ideje nem találkozott, ismét összehozhatja a sors és rádöbbenhet, hogy mennyire nagy szüksége lenne a tanácsaira, a társaságára. Igyekezzen alkalmat találni arra, hogy ismét több időt töltsetek együtt, de ügyeljen arra, nehogy átessen a ló túloldalára.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vigyázzon, a túl magas elvárásai valakire riasztólag hatnak! Ma legyen különösen figyelmes ez ügyben. Az illető ugyanis igencsak megijedhet attól, ha azt látja, önnek mennyire nehéz megfelelni. Legyen egy kicsit megengedőbb az illetővel, nehogy végül felvegye a nyúlcipőt!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szombaton, ha ügyesen keveri a lapokat, kárpótolhatja az élet azokért a nehézségekért, melyeket azt elmúlt időszakban volt kénytelen elszenvedni. Ráadásul ma egy váratlan és izgalmas találkozás is vár önre.









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás